Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiv trijumf Dinama
Povratak na članak

Bjelica zadovoljan ali ističe: Suparnik nam je iz jedne šanse zabio dva gola

Dva pojačanja plavih iz ovog prijelaznog roka, Komnen Andrić i Iyayi Believe Atiemwen, svoj debi čekali su na klupi i dočekali ga sredinom drugog dijela

Komentari 2

FR
freeshooter
20:21 02.02.2019.

Definitivno moćan, možda i najmoćniji Dinamo, hvala ti tata. Moro se vratio i to samo kako, morat ćemo igrati sa tri beka, da bi veza bila Ademi-Gojak-Moro-Olmić, veza za velike uspjehe. Ajmooo Dinamo!

VL
ST
stefj
18:34 02.02.2019.

Hm, za oba pojačanja je vidljivo da nisu prošli pripreme s ekipom Dinama, izostala je i trka i pritisak na protivnika s njihove strane. Možda je trebalo napraviti druge izmjene, npr. staviti Majera da napokon vidimo da li je taj igrač potencijal ili promašaj... Inače, jako lako primljeni golovi, prelako. Istina, opuste se igrači kada imaju toliko vodstvo, no svejedno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.