Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO U DINAMU

Bjelica priznao: 'Pokušali smo dovesti Petkovića, ali nismo uspjeli'

Dinamo je u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka svladao Rosenborg s 2:0
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
31.08.2023.
u 13:53

Momčad Nenada Bjelice je loše započela prvenstvo. U posljednjem su kolu ugostili Rizespor i izgubili s 2:3. Prije toga su izgubili od Galatasaraya s 2:0, a pobijedili su samo Antalyaspor s 1:0. Tako od mogućih devet imaju samo tri boda

Jedna od vrućih tema ovog ljetnog prijelaznog perioda bio je i mogući transfer Brune Petkovića. On se nije dogodio, a napadač hrvatske reprezentacije produžio je ugovor s Dinamom. Nenad Bjelica je priznao kako je neuspješno pokušao dovesti Petkovića u Trabzonspor i kako je ta mogućnost propala.

Navodno je želja za transferom postojala sa strane samog Petkovića i sa strane turskog kluba. "Moj cijeli fokus je bio na transferu. Možda nisam imao dovoljno vremena za momčad jer sam bio uključen u transfer. Kad se transfer ne ostvari, naravno da budeš ljut. Igrač kojeg sam spomenuo je Petković. Nažalost, nismo uspjeli ostvariti transfer. Pokušali smo ga dovesti, ali nažalost nismo uspjeli. Ne možeš ništa napraviti, život ide dalje", rekao je Bjelica.

VEZANI ČLANCI:

Njegova je momčad loše započela prvenstvo. U posljednjem su kolu ugostili Rizespor i izgubili s 2:3. Prije toga su izgubili od Galatasaraya s 2:0, a pobijedili su samo Antalyaspor s 1:0. Tako od mogućih devet imaju samo tri boda.

VIDEO Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

Komentara 2

Avatar VelikeLaži
VelikeLaži
14:17 31.08.2023.

Koliko je puta samo ovdje Petković bio "pred odlaskom" u Tursku?

Avatar mrIvan
mrIvan
14:22 31.08.2023.

Čini se da Bjelica gubi reputaciju uspješnog trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije