Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALNA SLIKA
Povratak na članak

Bjelica potpuno iskreno: Dinamo je bio bolji, nismo bili u stanju ništa napraviti

– U prvom poluvremenu Dinamo je mogao i uvjerljivije voditi. U drugom dijelu na penalu se mogla slomiti utakmica.

Komentari 8

MO
Moskovija
10:42 30.08.2021.

Kad bjelica s odmornim osijekom i gotovo kompletnim sastavom nije uspio dobiti dinama koji je pred par dana igrao sa sheriffom i koji je u osijek došao bez pola prve momčadi ne znam što više reći osijeku i toliko hvaljenomm bjelici! Još neka jednu izgubi i slijedi mu ekspresni otkaz!

VL
ST
stefj
10:28 30.08.2021.

Nakon što je Dinamo bio kanta za napucavanje jednoj Moldavskoj ekipi, Krznaru je u pitanje došla klupa, pa se malo uozbiljio i ostavio se neshvatljivih ideja... Na ovoj utakmici Dinamo je i prvi puta igrao s idejom da ne primi gol, s visokim blokom i zatvaranjem glavnih protivnikovih igrača... S takvom idejom je taj, toliko forsirani posjed, dobio neki smisao i Dinamo je stvorio nekoliko izglednih šansi te dao golove... Mislim da je ovo prva Krznarova utakmica gdje je DInamo igrao sa smislom, a ne samo za statistiku. Doduše, protivnik nije bio u rangu onih koje će imati u EL, no ima nekog smisla.

VL
SU
Sutjeska
10:51 30.08.2021.

Izguubiti od najboljeg pomocnog trenera, Bjelica daj otkaz. Sada se vidi da si u Maksimiru imao vise srece nego znanja. Nesudjeni selektore sljedeci klub moze ti biti Fk Sindjelic. Prema znanju to ti je realnost.

VL
ZO
zoranos
09:44 30.08.2021.

Ovo je dokaz da živimo u lažnoj nadi da nam je HNL sve jači. Nitko nije prošao u konferencijsku ligu i već godinama samo Dinamo igra Europu (sve manje i LP) i po koju sezonu upadne i Rijeka. Taj močni Osijek ispadne od Bugara i to ne najbolje ekipe od tamo, a o drugima da ne govorim. HNL je sve starija, evo već smo na 25 godina u prosjeku, sve je više stranaca koji očito nisu neke kvalitete... Idemo u krivom smjeru i gubimo korak sa Europom. Jedino što je dobro to je što je HNL izjednačeniji i neizvjesniji.

VL
MO
Moskovija
10:44 30.08.2021.

Nijr zostvarhns-a nego uefa pravila...to je nekad juga limitirala, danas toga više nema

VL
RO
roland
14:44 30.08.2021.

Hajduk je s Kačaniklićem, Krovinovićem, Livajom i Kalinićem ispao iz Europe i niti jednu jaku utakmicu u hrvatskom prvenstvu nije dobio. Tu su još Ljubičić, Bijuk, Vušković, Mađar Lovrinović...to je po imenima respektabilna momčad, vrijedna 2. mjesta, a oni gube od Rijeke doma nakon što je Rijeka u četvrtak imala tešku utakmicu i ispala od PAOK-a. Tko je tu lud?

VL
DM
drazen.muhvic
15:48 30.08.2021.

Naši sportski novinari, puno pratitelja nogometa, pa čak i naši nogometni stručnjaci se čude kako su to Dinamo i Rijeka ispali iz europskih kupova u kojima su nastupali (OK, Dinamo nastavlja u niže rangiranom)i, a ovdje tako lako razmontiraju i Osijeka i Hajduka??? Pa jesu li svi oni uopće svjesni da je neumjesno i bogohulno u ičemu uspoređivati Osijek i Hajduk sa Sherrifom i PAOK-om?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.