Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIHRET TOPČAGIĆ

Bjelica pokazao prvo pojačanje ove zime: Stigao mu dobro znani napadač

Foto: Instagram
1/3
06.01.2021.
u 15:12

- Prije svega mogu reći da sam vrlo ponosan što mogu zaigrati za Osijek, klub takve tradicije i velikih ambicija - rekao je Topčagić

U Gradski vrt je stiglo prvo zimsko pojačanje. Iskusni napadač Mihret Topčagić pojačao je redove Osječana. Ovaj 32- godišnjak i trener Nenad Bjelica znaju se od prije. Naime, njih su dvojica surađivali u austrijskom Karntenu

- Prije svega mogu reći da sam vrlo ponosan što mogu zaigrati za Osijek, klub takve tradicije i velikih ambicija - rekao je Topčagić, a Bjelica je dodao:

- Odličan je i snalažljiv u šesnaestercu, fizički vrlo moćan. Dobro igra nogom i glavom kao i s igračem na leđima. Zasigurno je vrlo upotrebljiv za ono što nam treba - poručio je trener bijelo-plavih.

Posljednji je angažman imao  u litavskoj Suduvi gdje je proveo dvije i pol sezone i s kojom mu je završetkom godine istekao angažman. U njezinom dresu je osvojio dva prvenstva Litve te po jedan kup i superkup.

Do sada je  nosio dres Wolfsbergera, Altacha, Shakhter Karagandyja i Admire Wacker.

U najboljem razredu austrijskog nogometa upisao je 96 nastupa u kojima je zabio 18 golova dok je s Wolfsbergerom i Admirom osvajao drugu austrijsku ligu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije