Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOKUS NA DRAGOVOLJAC

Bjelica ne dopušta igračima misliti na Dinamo ili Hajduk: Ne želimo se zamarati pričama

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
15.04.2022.
u 15:55

- Sigurno ćemo imati dovoljno posla kako bismo došli do nova tri boda, a kasnije ćemo razmišljati o ostalim utakmicama.

Osijek u 31. kolu igra protiv Hrvatskog dragovoljca u Gradskom vrtu (16. travnja, 17:05), a bit će oslabljen za ozlijeđenog Milu Škorića i suspendiranog Miju Caktaša, zbog čega trener Nenad Bjelica poziva na oprez.

- Puno puta kažemo da sami sebi stvaramo pritisak. Jesmo favoriti u ovoj utakmici, ali igramo protiv suparnika koji je u zadnjim utakmicama pokazao visoku kvalitetu, imaju dobru energiju, momčad s koja praktički više nema što za izgubiti i to je najopasnije - rekao je Bjelica pa nastavio:

- Protiv Dinama, Rijeke i Lokomotive bili su više nego konkurentni, skupina su mladih igrača gladnih dokazivanja i sigurno će biti tvrd orah, baš kao što su bili svima s kojima su igrali u proljetnom dijelu. Potpuno su drugačija momčad u odnosu na jesen, odigrali su puno dobrih utakmica, ali i mi smo se kompletirali, gotovo cijela momčad je na raspolaganju i vjerujem da će igrači pružiti svoj maksimum kako bismo došli do nova tri boda.

20.03.2022.,Sibenik - 28. kolo HT Prve lige: HNK Sibenik - NK Osijek. Nenad Bjelica Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Iako to nije lako protiv posljednje momčadi prvenstva, pažnja je potpuno usmjerena prema Dragovoljcu.

- Fokusirani smo samo na Dragovoljac, ne želimo se zamarati pričama što bi bilo kad bi bilo već nas zanima samo ova utakmica. Sigurno ćemo imati dovoljno posla kako bismo došli do nova tri boda, a kasnije ćemo razmišljati o ostalim utakmicama.

Susret će biti poseban i po tome što navijačka skupina Kohorta slavi 34. rođendan.

- Osjećamo tu atmosferu, ne samo kroz druženja s navijačima već se u cijelom gradu osjeti velika želja da uspijemo u našoj namjeri. Jako smo sretni što smo sudionici sezone u kojoj su se ljudi vratili klubu, žive za ovaj rezultat kojem težimo, mi to osjećamo, i imat ćemo dovoljno snage da im priuštimo zadovoljstvo i dođemo do nova tri boda.

>>> BBB bojkotiraju utakmicu Dinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije