Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidi se trenerov rad
Povratak na članak

Bjelica je stvorio momčad koja ima jasnu viziju i karakter!

Ovaj Dinamo ne igra u širinu nego igra okomiti nogomet. I očito učinkovit

Komentari 6

KU
kupatilo
13:33 21.09.2018.

VL vi neznate drugacije nego ste prisiljeni pisat lijepo al ipak userete i napisete daje trebalo biti vise navijaca.Lijepoje i ovo stoje bilo i ne lijepo nego prelijepo vama na muku a bice i vise ako bog da.Samo vi nemojte hvalit Dinamo jer dobicete čir u želudcu jer jako ga volite.Jos daje partizanski klub i povjetovo bi vam covjek u dobronamjernost a ovoje vaša zluradost.Kosto jedva cekate da pljujete po Modricu i Lovrenu a onisu donijeli novce i dinamu i drzavi i sebi pa i mamicu.Nisu paraziti ko ivi pa zivite od laži.

VL
GO
Goldstadt
12:32 21.09.2018.

bravo dečki , Novinarčići samo ih nemojte previše glorificirati, poradi znate da čim vaša jedna glorifikacija iliti provokacija bude oni naprave izmet na terenu, kao nakon vaših velikih škrabotina se desilo protiv rijeke!

VL
VK
VKSS
13:03 21.09.2018.

Svaka čast,vrhunska tekma i za oko i 3 boda.

VL
FR
Frapin
14:11 21.09.2018.

Dimamooooo Dinamoooo pobjeda!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:24 21.09.2018.

Najprije Dalić sad Bjelica ma gde ih samo pronalaze ?

VL
DH
dalibor.hren
21:14 21.09.2018.

Sve je OK dok ide...Kad dođe do pada forme, a mora, Bjelica će kao i njegovi prethodnici odletjeti s cipelom "Borovo" u stražnjici!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.