Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio tužbu

Bizarno: Komentirajući utakmicu za BBC doznao da je dobio otkaz!

Poyet (1)
Screenshot youtube
24.06.2013.
u 11:55

– Mene iz kluba nitko nije obavijestio, ni poslao poruku ili e-mail. Mislim da sam ja prvi nogometni trener koji se našao u ovakvom položaju.

Urugvajski nogometni stručnjak Gustavo Poyet jučer je bio stručni komentator za BBC za utakmicu Kupa konfederacija između Nigerije i Španjolske, a tijekom prijenosa uživo doznao je da je dobio otkaz u Brightonu, engleskom drugoligašu. Voditelj mu je pročitao priopćenje Brightona u kojem je klub naveo da Poyet više nije njihov trener.

– Ovo je sjajna priča za BBC. Menadžer je ostao bez posla dok je radio prijenos uživo te na taj način doznao. Mene iz kluba nitko nije obavijestio, ni poslao poruku ili e-mail. Mislim da sam ja prvi nogometni trener koji se našao u ovakvom položaju. Nakon ovoga tužit ću klub jer smatram da je to jedino ispravno – bila je prva reakcija zbunjenog Poyeta.

Inače, podsjetimo da je Brighton ispao u polufinalu doigravanja za prvu ligu od Crystal Palacea, a Poyet je otada bio suspendiran zbog sukoba s igračima. Jučer je, eto, dobio i otkaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije