Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREJEO SE

Bizarno: Igrač Man. Uniteda propustio utakmicu jer je završio na ispumpavanju

Shinji Kagawa
Foto: PA/Pixsell
08.12.2013.
u 11:37

Utakmicu protiv Newcastlea je propustio Japanac Shinji Kagawa i to iz prilično bizarnog razloga - prejeo se.

Nogometaši Manchester United u subotu su drugi put u samo četiri dana razočarali svoje navijače, te je nakon Evertona tri boda s Old Trafforda pobjedom 1:0 odnio i Newcastle.

Kriza kod 'crvenih vragova' više je nego očita, a u britanskim medijima su se pojavile informacije kako je Robin van Persie zatražio odlazak iz kluba. Trener Uniteda David Moyes tu je informaciju demantirao.

Ono što Moyes nije demantirao je činjenica da je utakmicu protiv Newcastlea propustio Japanac Shinji Kagawa i to iz prilično bizarnog razloga - prejeo se.

Kagawa je u srijedu protiv Evertona igrao do 58. minute, a poslije dvoboja se kod kuće toliko prejeo da je završio u bolnici. Iako je petak normalno trenirao, Moyes nije želio s njim riskirati.

- Shinji je imao velikih problema poslije utakmice protiv Evertona. U petak je trenirao, ali nije bio na najvišoj razini i nismo htjeli riskirati s njim protiv Newcastlea. On misli da je pojeo previše, pa je završio na ispumpavanju želuca, ali mislim da je sada u redu - rekao je Moyes.

Pred Unitedom je sada utakmica Lige prvaka, u utorak igraju protiv Srninog i Eduardovog Šahtara, a kad zbog ovakvih bizarnih stvari njihovi igrači propuštaju utakmice, za njih je dobro da su već ranije osigurali osminu finala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

>> Muke po Moyesu: I Newcastle slavio na Old Traffordu!
>> Moyes: Van Persie odlazi? Glupost. A borit ćemo se za naslov prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije