Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO MU JE BILO?

Bizarna situacija: Sudac dao drugi žuti karton krivom igraču Dinama, pa ispravio odluku

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
19.08.2023.
u 23:23

Igrači Dinama bili su u potpunosti zbunjeni, a Josip Šutalo je molio Norvežanina da promijeni odluku i da njemu taj žuti karton

Nevjerojatnu situaciju imali smo priliku vidjeti se na uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a.

Dinamo je golovima Josipa Šutala i Roberta Ljubičića došao do prednosti od 2:0 u Ateni, a u 81. minuti skoro je neopravdano ostao bez igrača na terenu.

Norveški sudac Espen Eskas nakon jednog duela Josipa Šutala s napadačem AEK-a dao je žuti karton Mihaljičenku, koji nije bio ni blizu tog duela. Dao je sudac tako Mihaljičenku drugi žuti, te isključujući crveni karton.

Igrači Dinama bili su u potpunosti zbunjeni, a Šutalo je molio Norvežanina da promijeni odluku i da njemu taj žuti karton.

Nakon konzultacija sudac je promijenio odluku i ipak taj žuti karton dao Šutalu te povukao karton Mihaljičenku, pa je Dinamov ukrajinski lijevi bek ostao je u igri.

AEK je zabio gol za 1:2 u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela, točnije u drugoj minuti nadoknade preko Arauja, a onda je Domagoj Vida u 100. minuti nakon odbitka i obrane penala Dominika Livakovića zabio za 2:2 i prolazak grčkog kluba u play-off Lige prvaka.

Ključne riječi

Komentara 1

KE
kentie
09:47 20.08.2023.

Ma što reći....I.B. odlazi mami cu ti maminu..nemaš pojma o pojmu, onaj Čačić je bio ni za što, ali ti ga I.B. nadmašuješ lopatama....sve ćeš popušiti sve..upropastiti do kraja..i da napomenem....specijalni rat je uspio, profiji su odigrali svoje..kazna za dinamove navijače do kraja sezone...koja uprava kluba majke ti mile...Zdravko pooomozzzziiiiii....ovi uništavaju Dinamo ko Huni i Tatari zajedno....hitan sastanak Skupštine Dinama, hitan..Zdravko bio si u pravu sto posto zimus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije