Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODA ISPALA

Bivši vatreni u suzama nakon neuspjeha, predsjednik poručio: Pola ih ima problema s alkoholom

Zagreb:  Bivši nogometaš Danijel Pranjić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/4
29.05.2023.
u 13:31

- Teško je reći išta pametno, morat ćemo prespavati. Nismo ovo očekivali. Htjeli smo pobjedu, ali Željo je bio bolji, uzeo svaki duel. Treba analizirati cijelu sezonu, ali što imamo od toga? Dogodilo se što nitko nije želio - rekao je Pranjić.

Danijel Pranjić (41) stao je jučer pred novinare nakon što je njegova ekipa iz Slobode ispala iz Premijer lige BiH. Sloboda iz Tuzle izgubila je u utakmici protiv Željezničara 2:1 i tako je klub nakon devet sezona ispao u Prvu ligu Federacije. Bivši hrvatski reprezentativac stao je pred novinare i kroz suze priznao da se dogodilo ono što nitko nije želio.

- Teško je reći išta pametno, morat ćemo prespavati. Nismo ovo očekivali. Htjeli smo pobjedu, ali Željo je bio bolji, uzeo svaki duel. Treba analizirati cijelu sezonu, ali što imamo od toga? Dogodilo se što nitko nije želio - rekao je Pranjić.

Pranjić je Slobodu preuzeo krajem ožujka dok se klub borio za ostanak na desetom mjestu s bodom više od zone ispadanja. Posljednji put je Sloboda bila u drugoj ligi u sezoni 2013/14., a onda ju je među elitu vratio Ćiro Blažević.

- Nisam došao bježati, ali moraju se stvari staviti na stol ako ćemo biti pošteni. Nije ovo od jučer, traje već dulje vrijeme. Svi zajedno moramo pogledati u ogledalo i preuzeti odgovornost. Teško je reći jesam li uspio što promijeniti. Slobode će biti sutra tko god bio trener - zaključio je Pranjić.

Nakon ispadanja oglasio se i predsjednik kluba Elmir Šećerbegović koji je iznio šokantne detalje i raspustio cijeli klub.

- Dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica i da treneri bježe po parkinzima i ne javljaju se tjednima, a pola radne zajednice ima problema s alkoholom. Potpisao sam raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, generalnim direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice - poručio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije