Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STJEPAN TOMAS

Bivši vatreni postaje sportski direktor Dinama? 'S Darijem Šimićem sam prijatelj 30 godina'

Basel: Prijateljska utakmica, Hrvatska - Argentina, 01.03.2006.
Foto: strukisa
1/4
06.04.2023.
u 21:22

Zajedno su gledali napadača Vipotnika kojeg mnogi u Dinamu vide kao zamjenu za Brunu Petkovića. Tomas je zadnji trenerski posao imao u Šerifu.

Odlaskom Ante Čačića s klupe modrih, nije se u Dinamu oslobodilo samo mjesto trenera, koje je ubrzo preuzeo Igor Bišćan, već i ono sportskog direktora. Čačić je, naime, obnašao obje funkcije pa se postavlja pitanje tko će doći na navedenu poziciju. Favorit Darija Šimića, kao što je to bio i Bišćan, je, čini se, bivši reprezentativac Stjepan Tomas, trener koji je prošle godine vodio moldavski Šerif. Nagađanja je komentirao za Dnevnik Nove TV.

- Ne mogu potvrditi, još su to nagađanja. U ovom trenutku najvažnije je da je Igor Bišćan postao novi trener i zbog njega mi je drago. Zaslužio je tu šansu. Donijet će novu energiju i dimenziju Dinamu. Sada je najvažnije vratiti samopouzdanje momčadi. Ima sedam bodova prednosti i nadam se da će Igor osvojiti prvenstvo - rekao je Tomas. 

Jeste li bili u kontaktu s Upravom?

- S Darijem Šimićem sam prijatelj 30 godina i u kontaktu smo. Pratio je moju trenersku karijeru u Turskoj i Šerifu. Pričali smo o nekim drugim stvarima, volio bih se uključiti u Dinamo. Dijete sam kluba, prošao sam najljepše dane karijere tamo i to bi mi bio izazov. Dobro surađujemo i nedavno smo bili gledali Vipotnika, pojačanje za Dinamo.

23.11.2022. Zagreb - Bivsi nogometas Stjepan Tomas. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nije tajna da je Slovenac Žan Vipotnik meta modrih...

- Da, bez obzira na to što se priča da je slovenska liga na nekom drugom nivou. Vidio sam kvalitetu u tom dečku. Imamo još 3-4 opcije. Vipotnik je jedna od njih - zaključio je Tomas. 

Komentara 1

NE
nebiseštelmešati
10:54 07.04.2023.

To kaj si prijatelj s Šimićem 30 god. i nije neka preporuka , sve više sličimo NK Atmosferi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije