Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Bivši vatreni Igor Bubnjić umirovio se u 27. godini

08.10.2019.
u 00:24

Igrao je za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a dvaput je igrao i za A selekciju pod vodstvom Igora Štimca u prijateljskim utakmicama protiv Južne Koreje i Portugala

Igor Bubnjić, bivši hrvatski reprezentativac, završio je profesionalnu nogometnu karijeru u 27. godini. Posljednje tri sezone mučile su ga ozljede, pokušavao se vratiti u malteškom Hiberniansu, ali nije išlo.

Igrao je za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a dvaput je igrao i za A selekciju pod vodstvom Igora Štimca u prijateljskim utakmicama protiv Južne Koreje i Portugala.

– Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim nažalost bio sam primoran zaključiti profesionalnu nogometnu karijeru. Razlog su ozljede zbog kojih sam imao tri operacije te tri godine neuspješnih terapija koje mi nisu omogućile povratak na travnjak - izjavio je Igor Bubnjić.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao uoči dvoboja s Mađarima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije