Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
77-GODIŠNJI TALIJAN

Bivši trener Hajduka Edoardo Reja u Sloveniji dobio otkaz nakon sedam utakmica

UEFA Nations League - Group F - Israel v Albania
AMMAR AWAD/REUTERS
17.04.2023.
u 20:47

Reja je uspio upisati sedam bodova u sedam utakmica (dvije pobjede, remi i četiri poraza). Uspio je Goricu dići s desetog na deveto mjesto, ali je za osmim mjestom koje osigurava ostanak, u trenutku primanja vijesti o otkazu zaostajao devet bodova

Talijanski nogometni trener i bivši strateg Hajduka Edoardo Reja (77) je dobio otkaz na mjestu trenera slovenskog prvoligaša Gorice nakon nešto više od mjesec dana na funkciji, potvdio je slovenski klub.

Reja je preuzeo momčad početkom ožujka, tada je Gorica bila posljednja, deseta na ljestvici, s ciljem da ju izvuče iz zone ispadanja. U zoni ispadanja se u Prvoj ligi Slovenije nalaze deseti i deveti klub na ljestvici - deseti ispada direktno, a deveti potencijalno kroz dodatno doigravanje.

Reja je uspio upisati sedam bodova sedam utakmica (dvije pobjede, remi i četiri poraza). Uspio je Goricu dići s desetog na deveto mjesto, ali je za osmim mjestom koje osigurava ostanak, u trenutku primanja vijesti o otkazu zaostajao devet bodova.

Tijekom svoje trenerske karijere Reja je vodio brojne klubove među kojima i splitski Hajduk od 2009. do 2010. Trenirao je i Lazio, Napoli, Atalantu, Torino, te još brojne talijanske klubove.

Posljednji posao, prije angažmana u Gorici, je imao kao izbornik albanske reprezentacije koju je vodio od travnja 2019. do studenog prošle godine.


 
 

Komentara 1

ZA
zagi101
22:19 17.04.2023.

mogli su manolića angažirati, samo je malo stariji od tog talijana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije