Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SCHUMIJEV LIJEČNIK

'Svi se trebamo pripremiti na najgoru vijest'

Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
26.03.2014.
u 10:02

Gary Harstein, liječnik koji je s Michaelom Schumacherom surađivao u formuli 1, poručio je kako se svi moraju pripremiti na najgore vijesti u vezi sa sedmerostrukim svjetskim prvakom.

Michael Schumacher u bolnici u Grenobleu u umjetnoj komi leži već 88. dan, a kako vrijeme prolazi, sve je manje nade da će se sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 oporaviti. Potvrdio je to i liječnik Gary Harstein, koji je sa Schumacherom surađivao dok je Nijemac vozio u formuli.

– Kako vrijeme prolazi, sve je manja i manja vjerojatnost da će se Michael potpuno oporaviti – rekao je Harstein, a onda poručio kako se svi trebaju pripremiti na najgore.

– Znam koliko ga ljudi obožava. Proveo sam godine uz stazu u Ferrarijevoj kapi, zastavi i majici, a sve to za Michalea. Jako sam zabrinut što će se dogoditi kada i ako stvarno loše vijesti budu objavljene.

Sabine Kehm, glasnogovornica Schumacherove obitelji, još je jednom potvrdila da imaju potpuno povjerenje u liječnike.

– U ovoj smo borbi zajedno s liječnicima, u koje potpuno vjerujemo – poručila je Kehm.

>> Michael Schumacher je karika koja nedostaje Ferrariju da ponovno bude u vrhu
>> Pročitajte dirljivu poruku Schumacherova najvećeg rivala Damona Hilla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije