Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGIO RICO

Bivši Rakitićev suigrač izbjegao je sigurnu smrt za pola centimetra: 'Smršavio je čak 20 kilograma'

Sergio Rico Instagram
12.07.2023.
u 16:52

Dramatične detalje ovih dana otkrio je ugledni medij The Athletic, obitelj je strahovala za Ricov život, ali srećom, čudesno se oporavio i probudio, ali posljedice su ipak ostale.

Španjolski vratar Sergio Rico doživio je tešku nesreću nakon pada s konja u Andaluziji, nakon što je PSG osigurao naslov francuskog prvaka zaputio se u svoju domovinu na odmor i umalo je poginuo. Vrijeme godišnjeg odmora bivši suigrač Ivana Rakitića u Sevillu, odlučio je provesti u Španjolskoj na jahanju.

Tada nije niti slutio da će krenuti njegova borba za goli život nakon što ga je iz sedla izbacio konj. Ozljede su bile teške, bio je primljen u bolnicu u teškom stanju, povrijedio je kralježnicu i slomio vratne kralješke, a situacija je bila vrlo dramatična i neizvjesna.  Nakon pada s konja u Španjolskoj, 29-godišnji golman je 36 dana ležao u bolnici na odjelu intenzivne njege, a 19 dana bio je u komi.

Dramatične detalje ovih dana otkrio je ugledni medij The Athletic, obitelj je strahovala za Ricov život, ali srećom, čudesno se oporavio i probudio, ali posljedice su ipak ostale. 

- Rico je izgubio više od 20 kilograma, sa svakim tjednom na odjelu intenzivne njege koji je donosio približno 30 posto gubitka kapaciteta njegovih mišića - govorio The Athletic. 

 VEZANI ČLANCI:

Nakon tako teške situacije, nogomet je pao u drugi plan, a teško je vjerojatno da bi se Španjolac mogao vratiti na teren.

- Svi napori bili su usmjereni na to samo da može nastaviti normalno živjeti - zaključio je The Athletic 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije