Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAJE DOGAĐANJA

Bivši kapetan 'vatrenih' u novoj ulozi, sjeda na klupu kluba u kojem je legenda

Hvar: Nogometne legende odigrale utakmicu u sklopu projekta "Nogomet u školama"
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
16.10.2023.
u 17:18

Šahtar je prekinuo suradnju s nizozemskim trenerom Patrickom van Leeuwenom samo nekoliko mjeseci nakon što je on na toj poziciji zamijenio bivšeg trenera Dinama Igora Jovićevića

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna postat će novi trener Šahtara iz Donjecka dok se ne nađe trajno rješenje, potvrdio je jedan od najpoznatijih svjetskih sportskih novinara, Talijan Fabrizio Romano. 

Šahtar je prekinuo suradnju s nizozemskim trenerom Patrickom van Leeuwenom samo nekoliko mjeseci nakon što je on na toj poziciji zamijenio bivšeg trenera Dinama Igora Jovićevića.

"Šahtar zahvaljuje Patricku van Leeuwenu i njegovim asistentima na profesionalizmu i želi mu mnogo uspjeha u budućnosti", poručili su iz kluba.

Van Leeuwen je Šahtar vodio samo u 13 utakmica, a u tih 13 utakmica na klupi ukrajinskog velikana je upisao osam pobjeda, tri remija i dva poraza.

Bivši 'vatreni' dosad u svojoj karijeri nikad nije imao trenerski angažman, ali s druge strane je iznimno dobro upućen u događanja u klubu.

Čak 15 godina igračke karijere proveo je pod grbom Šahtara, 2019. postao tehnički, a 2020. sportski direktor koji je, između ostalog, dogovorio i najunosniji posao kluba u povijesti, prodaju Mihajla Mudrijka u Chelsea za 70 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije