Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE RIJEČI

Bivši igrač opleo po Hrvatu: Apsolutna je katastrofa! Lik je asocijalan i nesiguran u sebe

DFB Cup - Round of 16 - Borussia Moenchengladbach v VfL Wolfsburg
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/4
15.03.2024.
u 18:25

"U svim klubovima u kojima je radio, prvo bi 'udario' na igrača kojega je smatrao za lidera momčadi. Je li toliko sebičan? Nezadovoljan sobom? Ili toliko nesiguran u sebe? Slutio sam problem s Kovačem", ispričao je Max Kruse (35)

Bivši njemakčki nogometaš, Max Kruse (35), odlučio je obruštiti se na još jednog poznatog trenera. Nakon što je prije nekoliko tjedana u epizodi podcasta "Flatterball" uputio oštre kritike na račun bivšeg izbornika njemačke, Joachima Lowa, njegovim zamjerkama nije umaknuo niti bivši hrvatski reprezentativac i trener Wolfsburga, Niko Kovač.

Kruse je u svojevremeno nastupao za njemačku reprezentaciju (12 nastupa, četiri pogodtka) te niz bundesligaša: Werder, Borussiju Monchengladbach, Freiburg, Union Berlin, Wolfsburg. "Zapravo sam imao samo jedan primjer trenera za kojega bih mogao reći - apsolutna katastrofa u smislu karaktera. Niko Kovač", rekao je bivši nogometaš.

GALERIJA Kane odveo Bavarce u četvrfinale Lige prvaka. Lazio pao u Munchenu (3:0)

DFB Cup - Round of 16 - Borussia Moenchengladbach v VfL Wolfsburg
1/7

Kruse i Kovač znaju se iz svlačionice Wolfsburga. Nijemac je tamo igrao do 2022. godine, kada je ugovor raskinut na zahtjev Krusea.  "Niko ima poseban način 'nabrijavanja' momčadi. Otpočetka želi svima dati do znanja da je on ultimativni vođa u svlačionici. U svim klubovima u kojima je radio, prvo bi 'udario' na igrača kojega je smatrao za lidera momčadi. U Monacu je to bio kapetan Wissam Ben Yedder, u Eintrachtu Alex Maier, a u Bayernu Thomas Müller. Sve su to bili vrhunski i nadasve samouvjereni nogometaši", rekao je Kruse.

VEZANI ČLANCI:

"Je li toliko sebičan? Nezadovoljan sobom? Ili toliko nesiguran u sebe? Slutio sam problem s Kovačem i na dan kada je potpisao ugovor s Wolfsburgom kontaktirao sam svog agenta da razgovara s tadašnjim sportskim direktorom kluba. Dobio sam zadovoljavajući odgovor: 'Pričao sam s Nikom. On računa na tebe!'", ispričao je bivši nogometaš razmišljajući o Kovačevoj motivaciji i razlozima ovakvog ponašanja pa dodao kako su problemi počeli nakon priprema:

"Prema mojim standardima dobro sam odradio pripreme i dosegao natjecateljsku razinu forme, a onda me tjedan dana nakon zatvaranja prijelaznog roka pozvao Kovač i rekao: 'Max, ne doprinosiš momčadi. Ne računam više s tobom.' Prvo što sam pomislio bilo je: Koliko je lik asocijalan!"

VIDEO Dinamov solunski debakl: 'Prva krivica je na treneru. Vjerujem da mu zamjenu traže već mjesecima'

Komentara 3

T8
Tomo-81
19:35 15.03.2024.

Sorry Max ali jednostavno si los moras znat i gubit mali!!

T8
Tomo-81
19:35 15.03.2024.

Sorry Max ali jednostavno si los moras znat i gubit mali!!

PO
Poletarac101
19:04 15.03.2024.

Haha,pravi se javio... Nakon Union Berlin otišel je u Wolfsburg a Kovač ga je odmah skužio da je" niš koristi" i bay bay (na klupu) poslje još u Paderbon 2. Bl i tam niš ..Sad bi malo u središte pažnje pa hoda okolo (po kojekakvim tv emisijama,podcastima itd.)Izgubio je dosta na pokeru pa mora nekak navuč vulo,Frajer glumi mangupa ali nikad nebu bil Mangup..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije