Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALBERT RIERA

Bivši igrač Liverpoola koji je dominirao u Sloveniji: 'Klubovi na Balkanu nemaju nikakvu budućnost'

Liverpool: Premierliga, Liverpool - Tottenham Hotspur, Niko Kranj?ar
Peter Byrne/PRESS ASSOCIATION
13.06.2023.
u 16:26

Bivši španjolski reprezentativac u karijeri je nastupao za redse, City, Olympiakos i Galatasaray

Bivši španjolski nogometaš Albert Riera odradio je sjajnu sezonu na klupi ljubljanske Olimpije te osvojio dvostruku krunu, a to mu je ujedno i prvi samostalni posao u trenerskoj karijeri. Prethodno je bio pomoćnik u turskom velikanu Galatasarayu, a sada je odlučio kako mu ipak treba neki bolji i jači klub. 

- Spreman sam za jaču ligu, no moram ići korak po korak. Možda je prerano za preuzimanje španjolskog kluba, no sljedeći projekt mora biti nešto između, kao što su sastavi iz Belgije, Turske, Portugala, Nizozemske - izjavio je Riera za portal infobae.com. 

- Nogomet na Balkanu nema budućnost jer klubovi prodaju svoje mlade igrače. O tome govorim cijelo vrijeme. Postoje ambiciozni nogometaši, ali moraju sazreti kako bi igrali u jačim ligama. A klubovi ih moraju prodati kako bi preživjeli. Moj pogled na nogomet je drugačiji - izjavio je Riera.

VEZANI ČLANCI:

- Volim raditi s nogometašima i poboljšati ih, no Olimpija je drugačije mislila. U prosincu su mi rekli da neće prodati igrače. No na ljeto će biti drugačija politika. 

 

Komentara 2

BA
Barba56
00:43 14.06.2023.

Ima , ima sve dok tvoje Engleze pobjedjuju mozes samo sanjati da ih nema .

DU
Deleted user
19:07 13.06.2023.

Vidio je covjek, nema tu buducnosti. Na Balkanu je sve na prodaju. Tko ponudi vise njegovo. Nema vise nikakvog domoljublja, nacionalnosti ovo ono, samo pare i van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije