Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U drugoj BiH ligi

Bivši hrvatski reprezentativac ima novi posao, trenira klub iz susjedstva

Zagreb: MAXtv 1. HNL, 20. kolo, GNK Dinamo - NK Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
11.07.2023.
u 09:35

Ovo mu je drugi mandat na klupi Zvijezde, trenirao ju je i u sezoni 2000./2021.

Bivši hrvatski reprezentativac Mato Neretljak (44) ima novi posao. Naime, preuzeo je Zvijezdu iz Gradačca. Klub je to koji se natječe u drugom rangu BiH nogometa, a prošlu je sezonu okončao na petom mjestu prvenstvene ljestvice. 

- Mato Neretljak je novi trener Zvijezde. Svima dobro poznato ime u svijetu nogometa ponovno na klupi Zmajeva. Nekadašnji reprezentativac Hrvatske odlučio je prihvatiti poziv članova radne grupe i ekipi će se priključiti u srijedu kada je zakazana i prozivka - poručili su iz BiH kluba na službenoj Facebook stranici.

Inače, Neretljak ima deset nastupa i jedan pogodak za hrvatsku nacionalnu vrstu, a posljednji klub koji je vodio kao trener bio je Rudeš na početku prošle sezone.

U trenerskoj karijeri je vodio nekolicinu BiH klubova, kao što su Orašje, Jajce, GOŠK iz Gabele, a ovo mu je drugi mandat na klupi Zvijezde, trenirao ju je i u sezoni 2000./2021.

Kao igrač bio je član niza hrvatskih prvoligaša, Osijeka, Hajduka, Rijeke, Zadra, a šest godina je proveo u Južnoj Koreji i Japanu.

>> Sinkovići uzeli drugo mjesto u finalu Svjetskog kupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije