Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANJO GREGURIĆ

Bivši hrvatski premijer: Nisu gotove podjele u Dinamu. Nitko nije radio bolje od Zdravka Mamića

Zagreb: Izlazak skupštinara iz hotela nakon završene skupštine
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
25.09.2023.
u 21:14

Zorićevi pripadnici nisu se pojavili na skupštini Dinama, ali je kvorum postignut jer su izbrojana 43 člana

Zagrebački Dinamo je poslije sedam mjeseci dobio Nadzorni i Izvršni odbor, kvorum je postignut te se moglo pristupiti glasovanju. Međutim, konačno riješenje je daleko pošto ova skupština mandat ima do ožujka pa se opet biraju upravljačka tijela hrvatskog prvaka za kojeg se bori više struja.

- Mislim da nisu gotove podjele u Dinamu, trebat će još vremena da se to primiri jer ne možete sve ove ljude koji su ostali na drugoj strani proglasiti da ne vole Dinamo i da ne žele Dinamu dobro, jedan dio želi dobro, ali trebalo je učiniti odmak od bivše politike - kazao je je jedan od skupštinara Franjo Gregurić za N1 televiziju

VEZANI ČLANCI:

Je li ovo konačan kraj Zdravka Mamića?

- Bit ću iskren – koliko je Mamić napravio štete, uglavnom sebi svojom glupošću, radom, ponašanjem, on je imao odličan nos kad se radilo o izboru i prodaji igrača, to nitko nije kvalitetnije radio od njega i bojim da će se teško naći netko tko tako to radi - objasnio je Gregurić koji je bio hrvatski premijer od 1991. do 1992. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije