Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek problemi

Bivša ruska klizačica: Grudi su mi bile najteži suparnik u karijeri

Ana Semenovič
Foto: Instagram
23.10.2017.
u 17:57

Nikada nisu bili važni moji rezultati ili ono što radim. Osvajala sam medalje, pjevala, ali uvijek su moje grudi bile u prvom planu - rekla je lijepa Ana

Bivša ruska klizačica Ana Semenovič (37) nedavno je izjavila kako su joj njezine grudi bile najteži suparnik u karijeri. Sudjelovala je na dva Svjetska prvenstva (1998. i 2000.), a 2001. je završila karijeru te se nastavila baviti manekenstvom, glumom i pjevanjem jer ima predivan glas.

- Nikada nisu bili važni moji rezultati ili ono što radim. Osvajala sam medalje, pjevala, ali uvijek su moje grudi bile u prvom planu. Činilo mi se da jedina imam velike grudi u cijeloj Rusiji - izjadala se Ana.

Ana Semenovič
1/14

Nikada nije imala tremu uoči svojih nastupa, a u oštroj konkurenciji uvijek je bila u vrhu. U karijeri je osvojila drugo i treće mjesto u ruskom prvenstvu. 

- Grudi su mi bile najteži suparnik u karijeri - podvukla je lijepa Ana.

Komentara 6

KA
kajinx
20:05 23.10.2017.

Ja bih rekao najveći suparnik!

MU
mulag
21:25 23.10.2017.

ula la

DU
Deleted user
18:35 23.10.2017.

Daj ih vamo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije