Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP NEWPORT

Bit će to veliki meč: Karlović (208 cm) - Isner (206 cm)

'05.02.2013., Dom sportova, Zagreb - ATP teniski turnir PBZ Zagreb Indoors 2013., Ivo Karlovic (CRO) - Grigor Dimirtrov (BUL).Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
12.07.2013.
u 09:03

- Moj povratak je bio neizvjestan i zato se sada osjećam opušteno. Ovo doživljavam kao bonus - ističe div sa Šalate

Ivo Karlović vratio se tenisu na velika vrata. Na ATP turniru u Newportu (trava, 455.775 USD) ušao je u četvrtfinale, prvi nakon listopada 2012. kada je u Moskvi igrao u polufinalu. A četvrtfinale u Newportu bit će uistinu veliki meč i u prenesenom i u doslovnom smislu. Ivi, s njegovih 208 cm visine, suprotstavit će se Amerikanac John Isner koji je visok 206 cm. U dosadašnjim sudarima divova Karlo vodi s 2-1.

– Moj povratak bio je neizvjestan i zato se sada osjećam opušteno. Ovo doživljavam kao bonus – kaže Karlović.

Ivo je i u četvrtfinalu parova, on i Indijac Divij Sharan pobijedili su u prvom kolu Ukrajince Marčenka i Molčanova sa 4:6, 7:6 (1), 11:9.

Petra Martić nije se uspjela plasirati u svoj treći četvrtfinale na WTA turniru u Budimpešti. U 2. kolu zaustavila ju je 6. nositeljica Chanelle Scheepers (JAR) – 7:5, 6:4, iako je naša tenisačica u drugom setu povela s 3:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije