Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ISTRE

Bišćan reagirao na prvo ispuštanje bodova: Moramo biti realni, nismo ni zaslužili više

Pula: Igor Bišćan održao konferenciju za medije nakon utakmice, Istra - Dinamo
Srecko Niketic/PIXSELL
22.04.2023.
u 19:49

Neki mlađi igrači će dobiti priliku na koju nisu računali, neki igrači se moraju fizički dići, a onda ćemo morati izgurati još ovaj tjedan pa će biti nešto lakše kad to prođe, rekao je između ostalog trener Dinama Igor Bišćan

Dinamo je na gostovanju protiv Istre 1961 u Puli na Aldo Drosini odigrao jednu iznimno blijedu i nesadržajnu 0:0 utakmicu, što ujedno i prvo ispuštanje bodova za novog stratega Dinama, Igora Bišćana nakon uvodne dvije pobjede.

- Teška, čvrsta utakmica. Dugo smo tražili svoj ritam. Pronašli smo ga tek u drugoj polovici prvog poluvremena. Naravno da je tome razlog i naš protivnik koji je bio dosta čvrst, dinamičan i energičan. Nametnuo nam se u početku utakmice i poremetio nam ritam. Kroz cijelu utakmicu smo se mučili u nastojanju da kontroliramo igru i na kraju se moramo zadovoljiti bodom. Priželjkivali smo više, ali moramo biti realni i reći da nismo zaslužili više. Istra je zaslužila što je dobila - rekao je Bišćan.

Dinamo je u prvom dijelu susreta djelovao poprilično blijedo i sporo, ali strateg plavih nije zadovoljan igrom tijekom cijelog susreta.

- Kroz cijelu utakmicu smo morali biti bolji u osvajanju dugih lopti. To diktira dosta drugih zbivanja na terenu. Ekipa koje se tu nametne raste. To se i vidjelo, posebice u prvom dijelu. Bili smo usporeni. Ne znam koji je razlog, ali to je činjenica.

Dinamo ima probleme s kadrom, zbog zrećeg žutog kartona u idućem susretu plavi ne mogu računati na makedonskog reprezentativca Stefana Ristovskog.

- To su problemi koji su evidentni. Prije ili kasnije ćemo morati igrati bez tih koji su na rubu trećeg žutog kartona. Dobra je stvar da će nam ova utakmica pomoći da se dignemo fizički. Vidjelo se i danas da nismo u stanju napraviti kontrapritisak protivniku - rekao je Bišćan, te dodao:

- Drugačije bi to izgledalo da jesmo. Neki mlađi igrači će dobiti priliku na koju nisu računali, neki igrači se moraju fizički dići, a onda ćemo morati izgurati još ovaj tjedan pa će biti nešto lakše kad to prođe.


 
 

 

Komentara 2

BR
Brandfackel2
20:42 22.04.2023.

Otkad su "legende" ušle u Dinamo, klubovi poput Istre postaju nepremostive prepreke. Dinamo će biti prvak samo zato što Hajduk vode još veće propalice i nesposobnjakovići.

BS
Blue_shirt
21:35 22.04.2023.

Ako Rijeka zadrži kostur momčadi i jakirovića na klupi slijedeće sezone bi mogli osvojiti naslov. Oni su jedina ekipa koja trenutno igra donekle kvalitetno i gledlljivo. Osijek i Hajduk su neposložene ekipe i u ozbiljnim ligama bi se borili za opstanak. Dinamo nakon zimske stanke očajan, dvije dobre i ostalo sve bez ideje i volje. Koliko je liga loša dovoljno govori i činjenica da belupo, istra i varazdin konkurirati za Europu a imaju očajan roster.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije