Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stali uz Sammira

Bišćan: Pa i ja sam radio greške kad sam bio mlad

Tomislav Barbaric Igor Biscan
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.02.2011.
u 14:06

Nije istina da su odnosi u svlačionici narušeni, odlični su i zato smo nas trojica samoinicijativno tražila razgovor s medijima – kazali su Bišćan, Badelj i Barbarić.

Nije baš čest slučaj da igrači Dinama sami traže razgovor s medijima, radije ih izbjegavaju. No, Igor Bišćan, kapetan plavih, te njegovi zamjenici Milan Badelj i Tomislav Barbarić željeli su demantirati priče o nezadovoljstvu u svlačionici.

– Samoinicijativno smo željeli istupiti i reći nešto o napisima o događanjima u svlačionici. Nema ni nezadovoljstva ni bunta prema treneru, atmosfera u svlačionici je odlična kao i rezultati. Nije nam drago kad se takve stvari guraju u medije jer nisu istinite. Čeka nas mnogo posla u dva domaća natjecanja, želimo biti spremni za Europu – govorio je kapetan Igor Bišćan.

Kako komentirate Sammirovo narušavanje klupske discipline?

– Sammir je imao zdravstvenih problema, to je prijavio zdravstvenoj službi. Uvijek ima nekih problema s disciplinom u momčadima, mnogo je mladih igrača i u takvoj skupini ima sitnih prijestupa, ali to nimalo ne utječe na odnose među igračima ili na odnos s trenerom, kao ni na događanja na terenu.

Jeste li kao kapetan razgovarali o tome s tim mlađim igračima?

– Svi smo bili mladi i prolazili kroz te faze, nema smisla da sad solim pamet o tome kad sam i ja to radio. No, nije to ozbiljan prekršaj, imamo zdravu svlačionicu, tko pogriješi, taj se i ispriča, pa idemo dalje. Bavimo se ozbiljnim poslom i nemamo vremena za bavljenje tim stvarima – kaže Bišćan.

U posljednje vrijeme uglavnom su stranci iskakali iz normi ponašanja.

– U zadnja dva slučaja da, ali zar nismo imali i slučaj s Ademijem i Rukavinom? Gledajte, strance treba i razumjeti, dođu ovamo mladi, nemaju mnogo prijatelja, sami su i rade greške. Nije to sad nekakva fama, za nas je priča gotovo odmah nakon što se dogodila – kazao je Milan Badelj.

Očito, i dečki kažu da je prekršaja bilo, samo službeno u Dinamu kažu da nije bilo ničega.

– Prekršaj se nije dogodio kao što je rekao kapetan (a nije to rekao kao što se može pročitati, nego je rekao da to nije velik prekršaj, nap.a.). Sammir je bio bolestan i još je na oporavku – službeno kaže Tomislav Marčinko.

Jasno je da kazne za Sammira neće biti, da je prevagnuo stav da je nešto loše pojeo, a ne odužio noćni izlazak u jednom restoranu i noćnom klubu.

Plavi se tako okreću Karlovcu (subota, 20.15 sati). Tu neće biti Bišćana, a vjerojatno ni Barbarića.

– Dva-tri tjedna sam na oporavku, očekujem da ću uskoro početi trčati, tada ćemo znati kako gležanj reagira. Vjerujem da bih za tjedan-dva mogao raditi punom snagom – kaže Bišćan.

– Imam hematom na aduktoru, ne znam još koliko je ozljeda ozbiljna – dodao je Barbarić.

Plavi su na generalki u Puli primili tri komada što je možda zabrinjavajuće.

– Da, samo nam je Villarreal dosad dao tri gola, no to govori i o kvaliteti Istre. Možda smo ipak negdje u podsvijesti u utakmicu ušli laganije jer je bila prijateljska. No, bar su gledatelji uživali u utakmici s rezultatom 4:3, a naši mladi igrači pokazali su karakter – objasnio je Badelj te dodao o Karlovcu:

– Spremamo se za tu utakmicu. Čekamo da počne jer stanka je bila duga.

Koliko je ovaj kadar Dinama spreman za Ligu prvaka?

– Jesenas smo pokazali da igramo nogomet na ozbiljnoj europskoj razini, vjerujem da je dovoljno ovo što imamo, a sigurno da bi s dodatnom kvalitetom bilo lakše doći do tog natjecanja – zaključio je Igor Bišćan.

Komentara 6

DU
duvno
14:39 21.02.2011.

junac zapeo u šarena vrata ....shvati Dinamo je najjači kad ga ovakvi kao ti žele urušavati....zato....odj...i

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:23 21.02.2011.

Biscan - Radio sam greske kad sam bio mlad, nakon sto sam se malo uozbiljio, poceo sam tuci taksiste po parkiralistima.

ŠK
škrnik
17:58 21.02.2011.

kaj bi ostali klubovi u hrvatskoj dali da imaju igrača klase igora?? Jal se javlja jer ga nemaju......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije