Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna noć
Povratak na članak

Bišćan: Ne pamtim kad sam igrao ovako dobro

Igor Cvitanović nije želio izabrati najboljeg igrača: Pa bio je to Dinamo.

Komentari 19

Avatar dystopia
dystopia
11:02 17.09.2010.

svaka čast dečki (mislim na autore ovog članka), tak se to radi, skupit glave i može se napisati čitljiv članak. možda da uzmete još nekog u ekipu? duga je sezona...

VL
MA
masterblaster
11:12 17.09.2010.

hahahhah,samo njih trojica su ovo napisali,predobro....još da je dasović sa njima,ma moš mislit što bi to bilo...možda i Pulitzer

VL
MA
markouk
12:22 17.09.2010.

Vaha je dobar strucnjak ali da su bad blue boysi na tribinama od rezultata ne bi bilo nista. Pored njih se nisu mogli proslavit ni jedan Viduka, Suker , Boban, Stanic , Kranjcar i da ne nabrajam sve ostale. Decki jednostavno ubijaju igracima volju za zivotom

VL
MA
marko53
12:57 17.09.2010.

Bišćan-Ne pamtim kad sam igrao ovako dobro. Ni ja ne pamtim.

VL
AT
Atna
13:07 17.09.2010.

Ovaj put treba pohvaliti BBBoyse. Nisu došli na utakmicu, što je za pohvalu, i dopustili pravim plavim navijačima bodriti svoj Dinamo. Utakmica za 5. u svakom smislu. Navijači zadovoljni, ispada nije bilo, rukovodstvo zadovoljno itd. Dragi Boysi, i dalje ostajtee doma kako bi Dinamo i svi njegovi pristaše uživali u pravom Hrvatskom nogometu. Najbolja ocjena utakmice jest petica, a ona pripada BBBoysima. PS, Keep it up Boys!!!

VL
MA
marko53
13:59 17.09.2010.

Atna -S tvojim komentarom se slaže vjerovatno 99% Hrvata.

VL
OB
-obrisani-
14:19 17.09.2010.

Gledam sinoć utakmicu i nešto mi čudno, nije kao inače... Dinamo igra odlično, nema šeprtljavih poteza, ne zabijaju sami sebi jeftine golove, suparnik je jak i ugledan, ali nemoćan... Sve nešto neobično. Navijanje prisutno svo vrijeme, tribine uredno popunjen, ali velika praznina na sjevernoj. E, to je to. Nema nereda. Nema baklji, nema dima, nema kuknjave komentatora o još jednoj kazni UEFA-e, nema prekida utakmice da se dim raziđe ili baklja pokupi, nema straha da će opet huligani našteti klubu i svima nama, nema straha da će nas osramotiti po tko zna koji put. Nema u vijestima priloga o neredu i tučnjavi sa stranim navijačima, nema razbijenih glava, flaša, automobila, tramvaja. Kako je lijepo kad je Dinamov sjever ispražnjen od BBB-a, konačno se nogomet može gledati i navijati i konačno je Dinamo proigrao otkad je ta nesreća nestala s tribina. Hvala Dinamu za pobjedu, učinio je ponosnim svoje navijače i ljubitelje nogometa u Hrvatskoj i hvala kome god, ne znam ni sam kome što na sjeveru više nema huligana. Samo neka se i dalje drže kina Mosor, počet ćemo i mi dolaziti na stadione sad kad ćemo imati mjesta gledati nogomet u miru. Dinamu je lijepo krenulo, neka tako i potraje. Sretno!

VL
DA
dario2612
14:32 17.09.2010.

ispravak neočnog navoda u tekstu: igrač nije de rossi, nego Giusepe Rossi; de Rossi je igrač Rome. ostali tekst je u redu

VL
OB
-obrisani-
14:44 17.09.2010.

Bišćan: Ne pamtim kad sam igrao ovako dobro još od dana kada sem sjedio na rezervnoj klupi u Liverpool FC..

VL
FE
Felicijen
15:30 17.09.2010.

Lijepo je bilo biti na stadionu te večeri. Bilo je kao nekad kad me je stari kao klinca vodio na svaku tekmu.....

VL
OB
-obrisani-
17:37 17.09.2010.

Dakle lijepa sportska atmosfera gdje više ne postoji strah da će neki retard kome novinari tepaju kao “navijaču skupine BBB“ odvaliti nekoga bocom ili bengalkom. OK neče niti Dinamo uvjek igrati ovako iako bi ja to želio ali atmosfera je bila prava nogometna bez onih prizora divljaštva tzv navijača. Apelirao bi na BBB da i dalje bojkotiraju sve Dinamove utakmice, evo npr na ovoj je uknjiženo 3 velika boda, nije “iscurilo“ nekoliko desetaka tisuća € radi njigovog divljanja i na stadion se može doći bez straha od neke po život opasne povrede od strane tzv navijača. Što više apelirao bi na tzv navijače ili pripadnike čopora koji se nazivaju BBB da ne samo da bojkotiraju Dinamove utakmice, neka bojkotiraju i grad i neka odsele u neke krajeve gdje je divljaštvo socijalno prihvatljiva kategorija ponašanja, evo Afganistan npr mi se čini kao divna destinacija za njih.

VL
VE
Velikogoričan56
17:46 17.09.2010.

Izvanredno, nisam jednostavno ni sam mogao vjerovati da je to Dinamo , ovako dobro pokrivanje, oduzimanje lopti, akcije za skolu nogometa i prekrasni golovi, sto vise ocekivati? Fascinirale su me izmjene, tocno onako kako se pokazalo najbolje, ocito Vaha zna sto radi i igraci to provode na najbolji nacin. Pohvala i Zajecu i Raku za pripreme, jer ocito igraci imaju tjelesnu spremu na nivou. EUJanez, sinoc i na tren bio normalan, sto ti je opet danas, pogorsalo ti se?

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
17:50 17.09.2010.

Zlonamjernici komentiraju da su protiv Villarreala navijači napunili stadione samo zato što je uprava djelila besplatne karte i zato je stadion bio dobro popunjeni i zato nije bilo nereda. Kad se ovako igra kao jučer, to je najbolja pozivnica da se dođe na utakmicu. Konačno smo neki novac dobili od UEFE i nismo morali platiti kaznu zbog nereda. Tko zna što bi bilo, da su jučer bili BBB na stadionu možda bi pri našem vodstvu i dobroj igri, neki pripadnici BBB počeli ubacivati zapaljene baklje pa bi možda zaustavili nalete Dinama, i možda bi rezultat bio nepovoljan. Možda je to razlog što prije Dinamo nije imao bolje rezultate u Europi, jer su se igrači bojali da će im pojedini navijači upropastiti njihovu muku svojim ispadima pa su igrali u grču. Koliko je Dinamo zaradio pobjedama u Euro ligi, još više je morao platiti UEFI kazni. Počelo se i zrelo razmišljati pa se počelo pljeskati i dobrim rezultatima Hajduka u Europi, jer i on predstavlja Hrvatsku. Jučer su hrvati mogli biti ponosni kao i nakon akcija OLUJA Ii BLJESAK ili nakon pobjeda Hrvatske protiv Njemačke ili Engleske.Sad nema BBB na stadiona i evo nema potreba za većim postupanjem Policije, pa možda se sada dokazuje tko je odgovoran za nerede 1. 5. 2010. godine.

VL
TO
Tot
18:07 17.09.2010.

molio bi Bad Bojkot Boyse da nastave sa svojim bojkotom i da počnu bojkotirati fasade našeg Zagreba od svojih debilnih črčkarija ,o.k. skužili smo vas nećete maminja prestanite više njatke po fasadama,gamad......

VL
AT
aton
18:31 17.09.2010.

SAMMIR MORA U REPKU I TOČKA! AKO MOŽE DUDU IGRATI ZAREPKU MOŽE I ON. NIZOZEMCI SU GODINAMA IMALI IGRAĆE IZ AFRIKE(DAVIDS,SEDORF..) SKORO SVAKA REPKA U EUROPI IMA STRANCA PA ZAŠTO BI MI BILI IZDVOJENI SLUČAJ A ON JE MLADI IGRAČ KOJI ĆE IGRATI SVE BOLJE I BOLJE I MOŽE PUNO DOBROGA DONJETI NAŠOJ REPKI

VL
GA
GAD981
18:40 17.09.2010.

ljudi ne izazivajte bojse jer ako se nastavi pljuvanje po njima moglo bi se svima odbit o glavu ako ih naljutimo pa za osvetu naprave pizdariju samo da pokažu ko je gazda svako čast dečkima jučer na terenu i navijačima na odličnoj atmosferi DINAMO JA VOLIM....!!!

VL
MD
merde de gens
00:00 18.09.2010.

igore niti mi se ne sjecamo!aton-davids i seedorf nisu afrikanci.oni su iz surinama(juzna amerika),nizozemska kolonija!

VL
CU
cupus
02:20 18.09.2010.

daj zakljucajte ih u to kino neka tamo i ostane stoka...

VL
ZK
ZKaquila
08:27 18.09.2010.

Pratim pažljivo nekoliko dana tko se sve uvlači Mamiću u guzicu: 1. Za vrijeme tv prijenosa to je činio Blažičko, ali na lukav način da ne bude preočito. 2. Na kraju i najveći ljigavac hrvatskog nogometa Srebrić, čovjek toliko pokvaren i nesposoban da jedino konstantnim uvlačenjem u guzicu svakom \"moćniku\" uvijek pliva na površini. što ono uvijek pliva na vodi? Govno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.