Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor za Goal

Bišćan: Liverpool je loše kupovao, a Lovren ima sreće da nije u Turskoj ili Grčkoj

Igor Bišćan
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
01.12.2014.
u 14:14

"Pritisak na njega je velik, ali iako mu sad ne ide, siguran sam da će se vratiti još jači. I biti na klupi sastavni je dio nogometa."

Nekadašnji igrač Redsa Igor Bišćan dobro zna kako se ponašaju navijači u tom klubu i engleska javnost. Jasno mu je zašto su navijači tako napali Dejana Lovrena

"To je cijena igranja u velikom klubu. Navijači dugo čekaju naslov u Premiershipu, prošle godine bili su jako blizu i mislili su da će se ove sezone opet boriti barem za mjesta koja vode u Ligu prvaka", rekao je bivši igrač Liverpoola Igor Bišćan u intervjuu za Goal pa objasnio što se događa Dejanu Lovrenu.

"Uvijek je na pojačanja najveći pritisak javnosti, pa tako i prema Lovrenu".

Branič hrvatske nogometne reprezentacije doveden je za 25 milijuna eura iz Southamptona, rekordnu svotu plaćenu za braniča u Premier ligi.

"Prošle sezone u Southamptonu bio je sjajan, po ocjenama svih analitičara i menadžera bio je jedan od najboljih braniča u Premiershipu. Za njega je plaćena rekordna svota i razumljivo je da su navijači očekivali da će se odmah uklopiti, biti sjajan i rješavati utakmice", objasnio je Bišćan, koji je u Liverpoolu proveo pet godina.

"Pritisak na njega je velik, ali iako mu sad ne ide, siguran sam da će se vratiti još jači. I biti na klupi sastavni je dio nogometa."

>>A zbog čega Lovren ima sreće da nije u Turskoj ili Grčkoj te što je još Bišćan rekao o njemu i Liverpoolu pročitajte OVDJE!

>>Što Titanic i Lovren imaju zajedničko? Nisu trebali napustiti Southampton!

Komentara 11

BS
bstrabi2
14:55 01.12.2014.

Bišćan.Lovren je dobar igrać.I naći će on sebe.Ni Modrić u Realu ispoćetka nije bio sjajan,ali Real bez njega sad nemože.Kad bi se mene pitalo Lpvren je pošten.I igra za repku kad ga se pozove,a ti si odbio.U tome je razlika....

BL
blackpetar
15:18 01.12.2014.

cjela momcad je katastrofa pa sve pada na obranu

ĆA
ćaćaća
16:28 01.12.2014.

javio se "veliki" igrač liverpool.a :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije