Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Bišćan: Imali smo dogovor prije utakmice oko važne stvari. Dolazak BBB-a bio je zaista poseban

Uzvratna utakmica Astane i Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
02.08.2023.
u 20:16

Šef stručnog stožera hrvatskog prvaka bio je zadovoljan poslije pobjede nad Astanom

Hrvatski prvak Dinamo uspješno je preskočio prvu prepreku na putu do Lige prvaka, plavi su ukupnim rezultatom 6:0 izbacili kazahstansku Astanu, dok ih u trećem pretkolu očekuje grčki AEK našeg Domagoja Vide. Trener Igor Bišćan malo je promijenio sastav pa je Baturina u nastavku ušao s klupe, dok Ivanušec uopće nije bio na terenu. 

- Završili smo ovu priču s Astanom. Bili smo dosta dobri, posebno u prvom poluvremenu. Protivniku nismo dali osjećaj da nas može iznenaditi i dovesti u nervozu. Praktički smo u cijelom prvom poluvremenu mogli zabiti još koji gol. Na kraju su i oni imali prilike, vjerojatno su zaslužili barem jedan gol iz svih tih situacija - rekao je Bišćan poslije pobjede.

- Imali smo dogovor prije utakmice, htjeli smo doći u Astanu po pobjedu. I koeficijent je u pitanju. Mi smo bolja momčad i moramo težiti pobjedama protiv klubovima koji nisu na našoj razini. Drago mi je što se dečki trude do zadnje sekunde, ne znam koja je ovo već utakmica u kojoj nismo primili gol. To je dobar znak i ojačava naš duh. Sav taj umor malo je lakše podnijeti kada pobjeđujete - kaže strateg plavih.

 VEZANI ČLANCI:

- To je nešto posebno! Jučer smo se stvarno iznenadili kada smo ih vidjeli na treningu, koliko god su naši dečki naviknuli da svugdje imaju podršku. Praktički putujete na drugi kontinent, taj let traje beskonačno. Stvarno je poseban osjećaj čuti navijače u prvom redu. Drago mi je da smo za njih pobijedili i dali im razloga za veselje i želim im sretan put kući - pohvalio je BBB koji su doputovali u daleku Astanu. 

Komentara 3

DE
Dex
22:32 02.08.2023.

koliko je daleko dobro je komentator opisao da je bliže Mohi doći doma u Teheran nego na ovu utakmicu ... jedno 1 000 kilometara bliže

YU
Yusty
17:45 03.08.2023.

teško gostovanje zbog dugog puta, vremenske razlike i umjetne trave. super da je završilo pobjedom i -bez ozljeda!

DE
Dezider
03:41 03.08.2023.

Bespotreban pad u igri možda spriječiti ranijim promjenama. Inače, bravo Dinamo, bravo Biščan, bravo BBB.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije