Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neponovljiva biografija
Povratak na članak

Bio sam prisiljen spavati na klupi, a do 18. godine nisam se pošteno najeo

Otišao je veliki sportaš čija je životna priča ravna scenariju uzbudljiva filma pa vas podsjećamo na posljednji veliki intervju koji je Josip Čorak dao za Večernjak

Komentari 5

Avatar Idler
Idler
12:05 05.12.2023.

Zanimljiva priča jedino mi ni jasno kak vu tem "raju na zemlji" ni mel za jest, pa tolko siromaka kaj ih je pomagal ???

VL
OL
Oliva01
16:41 05.12.2023.

Zaostali jugonostalgičari se čude kako je moguće da je netko bio gladan u jugi. Itekako se gladovalo, sirotinja je bila gola, bosa i gladna. Za razliku od onih koji su dojahali sa opancima i "oslobodili" Hrvatsku od Hrvata koji su si priskrbili (čitaj pokrali) što god im je trebalo.

VL
SK
SkvikiZg
17:19 05.12.2023.

Baš nisam s njim baš generacija dve godine sam mlađi no mogu potvrditi da se nisam pošteno najel do sličnih godina života.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.