Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši talent

Bio je velika nada, zvali su ga novi Pele, a evo za koji klub je potpisao

Freddy Adu
Foto: Press Association/PIXSELL
15.07.2015.
u 21:05

Freddy Adu potpisao je za drugoligaša Tampa Bay Rowdies.

Freddy Adu (26) svojevremeno je najavljivan kao buduća nogometna zvijezda, a prozvan je Novim Peleom. No, nakon strelovitog početka kad je sa samo 14 godina zaigrao u prvoj američkoj ligi, a sa 16 godina debitirao za reprezentaciju SAD, uslijedio je pad. I nije ostvario ono što se od njega očekivalo.

Prvi klub u Europi bio mu je Benfica, ali nije se naigrao u Portugalu. Slali su ga na mnoge posudbe pa se vratio u Ameriku. Potom je ponovno pokušao u Europi igravši u Portugalu, Srbiji i Finskoj, no prikupio je tek nekoliko nastupa.

Na poslijetku ponovno se vratio u SAD i danas je potpisao za drugoligaša Tampa Bay Rowdies izazvavši veliki interes tamošnjih medija. 

>>Bio je najveći talent svijeta, a nećete vjerovati gdje je danas!

Komentara 2

TM
Tim_Minchin
22:03 15.07.2015.

nema to veze s njim, to samo ima veze s piskaralima zeljnim senzacije, nezz kad sam zadnji put citao sportske vijesti bez barem jednog novog messia, ronalda, pelea ili maradone...

SL
shooshko.luka
23:36 15.07.2015.

kupio ga ja u manageru kad je imao 15 i isto nikad od igraca :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije