Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostarski Jordan
Povratak na članak

Bio je talentiran kao Dražen i Kukoč, a evo gdje je danas: 'Ne žalim ni za čim'

- U vrijeme rata sam s 13 godina došao iz malog mjesta u Zagreb. Osjećao sam se sigurno, dobro i onda sam trebao otići i jednostavno nisam to napravio. Mogao sam pokupiti pet ljudi sa sobom i otići jer su to bile sjajne financijske ponude - kaže Josip Sesar

Komentari 9

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:05 12.06.2019.

Veliki talent ali sindrom Bake Sliškovića. Za postati od velikog talenta i veliki igrač potreban je i veliki rad, a to je naravno izostalo.

VL
ZW
zweistein
08:20 12.06.2019.

danas košarku gledaju samo oni koji jordana nisu vidjeli

VL
KA
kajinx
13:59 12.06.2019.

Ah, ti Mostarci, u svemu su najbolji!

VL
MS
Mr.Serator
10:55 12.06.2019.

Svaka cast...al da Drazenom se ne usporedje nitko 😎

VL
Avatar comandante
comandante
07:33 12.06.2019.

simpatičan čvjek ali da ga se usporedjuje sa Kukočem..... ne pretjerujte, još ćete Josipa Vrankovića proglasiti španerom

VL
TI
Tirano
06:21 21.06.2019.

Kao i tisuće mladih Vučića, nestanu pred seniorski status!? Možda mi u RH nemamo takve centre od 220cm koji vode kao bekovi, no da nemamo u mlađim generacijama beka!? Na tisuće ih trenira a onda kupe crnca 1,7 m!? Ne možeš vjerovati i načuditi se Hrvatskoj gluposti! Isto kao kad Sesara usporedite s Draženom, Kukoćem ili danas s Bojanom? Nije im bio ni blizu koljena!? Šteta je jer imamo talenta ali sluha nikako! Zapravo, košarka u Americi, nikada nije bila dalje nego je sada! Mi smo i u Europi jadni! Nitko nebi uložio novac, a od stare slave se ne živi!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.