Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJA O MIROVINI

Bio je jedan od najvećih! 'Svaki dan primam injekcije. Uskoro neću moći igrati niti mali nogomet'

Brasileiro Championship - Gremio v Palmeiras
Foto: DIEGO VARA/REUTERS
1/4
05.12.2023.
u 13:12

"Prvi su mi koraci svakog jutra vrlo bolni. Tko god me vidi u takvom stanju misli da je nemoguće da ja više odigram ijednu utakmicu. Sin me zove da igram nogomet s njim, a ja jednostavno ne mogu", rekao je Luis Suarez

Urugvajska legenda Luis Suarez (36) prošlog se vikenda oprostio od brazilskog prvoligaša Gremija. Za klub je nastupio 52 puta, upisao 17 asistencija i 24 pogotka. Posljednji je bio u pobjedi 1:0 nad Vascom čime je brazilski klub došao nadomak izravnog plasmana u Copa Libertadores.

Nakon oproštaja od navijača kao je kako ne zna gdje će nastaviti karijeru, ukoliko je uopće odluči nastaviti. Štoviše, čini se da ozbiljno razmišlja o odlasku u mirovnu, što se da naslutiti iz njegovog posljednjeg intervjua za urugvajski radio Sport 890.

GALERIJA Urugvaj 'rastavio' svjetske prvake. Messi izgubio živce i uhvatio protivnika za vrat

Brasileiro Championship - Gremio v Palmeiras
1/10

"Dan prije svake utakmice pijem tri tablete, a nekoliko sati prije izlaska na teren dobivam injekciju. Ako to ne napravim, ne mogu igrati. Moram misliti na to da za pet godina možda neću moći zaigrati ni mali nogomet sa svojim prijateljima", rekao je Suarez.

"Istina je da su mi prvi koraci svakog jutra vrlo bolni. Tko god me vidi u takvom stanju misli da je nemoguće da ja više odigram ijednu utakmicu. Sin me zove da igram nogomet s njim, a ja jednostavno ne mogu", kazao je legendarni napadač.

VEZANI ČLANCI:

Ukoliko se odluči još neko vrijeme zadržati na terenu, moguće je da će njegova nova destinacija biti Inter Miami. Od dolaska Lionela Messija u klub čiji je vlasnik David Beckham, spekulira se kako bi dva bivša suigrača iz Barcelona mogla biti ponovno ujedinjena na novoj adresi.

VIDEO Karoglan: 'Biti jesenski prvak ne znači ništa. Ne volim bahatluk, nema opuštanja'

Komentara 1

Avatar Art of Noise
Art of Noise
13:18 05.12.2023.

Je l' ovo onaj što grize ljude okolo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije