Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balotelli poludio

Bilo mu dosadno pa je mlade igrače gađao strelicama za pikado

balotelli
AFP
27.03.2011.
u 17:51

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli nastavlja sa svojim ludostima.

Mirror piše da je Talijan s prozora u trening-kampu Cityja gađao klince iz omladinskog pogona strelicama za pikado! U klubu su odmah sazvali sastanak kako bi odlučili što će s prgavim Balotellijem.

"Bilo mi je dosadno", rekao je u svoju obranu Balotelli, koji se u posljednjih 10 dana posvadio s navijačima te u jednom restoranu vrijeđao bivšu Rooneyjevu ljubavnicu.

Komentara 3

MF
muffins_for_all
18:27 27.03.2011.

Neki nogometasi su stvarno kao \"moderni gladiatori\" koje treba stavit u kavez; pa ih samo pustit da odigraju utakmicu, pa ih vratit nazad. Jer osim nogometa neznaju nista. Balotelli je naj bolji primjer, a veci dio crnog kontinenta (nazalost) je njemu slicno... uglavno da ima \"bling bling\" i dobro auto.

KA
kajinx
19:34 27.03.2011.

Inteligencija mu je jaka strana. Dokaz: http://www.youtube.com/watch?v=vW8coTJuXSs

KR
krekavac
23:33 27.03.2011.

Balotelli gađao pikado strelicama! Malo ovi naslov nije baš najbolje formuliran, ta neće gađati pikado nečim drugim???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije