Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Bilić želi dovesti Hrvata iz Reala, Zidane ga nagovara da ne odlazi!

Mandžukić, Modrić, kovačić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
17.07.2017.
u 07:35

Tottenham je, pišu Španjolci, već ponudio 25 milijuna eura za hrvatskog veznjaka što je Real odbio. Slaven Bilić rado bi ga vidio u West Hamu, a zainteresiran je i njegov bivši klub Inter.

Španjolski mediji ponovo pišu o budućnosti Matea Kovačića u Real Madridu. Vatreni je dobro odradio proteklu sezonu, no Real je ovoga ljeta doveo Danija Ceballosa iz Betisa, vratio Marcosa Llorentea pa je pitanje hoće li imati mjesta u momčadi. Tu su, dakako, još i Modrić, Casemiro i Kroos koji su nedodirljivi u veznom redu.

Tottenham je, pišu Španjolci, već ponudio 25 milijuna eura za hrvatskog veznjaka što je Real odbio. Slaven Bilić rado bi ga vidio u West Hamu, a zainteresiran je i njegov bivši klub Inter.

No, As navodi da je Kovačić želi uspjeti u Madridu i pokazati da klub nije pogriješio što ga je kupio. Unatoč žestokoj konkurenciji, trener Zinedine Zidane računa na njega.

- Važan si dio ove momčadi, nemoj ići - rekao mu je trener Reala.

Komentara 1

BE
begovicbozidar1
01:28 19.07.2017.

ha ha ha 25 mil pa koje ovdje ld ovi englezi nisu normalni Real ga kupi za 35 osvoji 2 champions League i ini bi ga kupili za 10 mil znaci pala mu cjena ha ha ha .A za neke mu cjena ha ha ha .A za neke svoje live igrace koji Mateu nemogu ni cipele brisat traze po u0 -80 mil ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije