Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Bilić zagovara spartanski režim, Trap igračima ne brani seks

'keane_nnn_spo_090612'
Foto: ''
1/4
10.06.2012.
u 09:51

Žene i djevojke smještene su u hotelu pokraj momčadskog i igrači su s njima svaki dan Gospođe Keane 
i Given najeksponiranije su irske wagsice

I dok Slaven Bilić za vrijeme Eura zagovara spartanski režim i drži svoje igrače na sigurnoj udaljenosti od supruga, djevojaka i zaručnica, Giovanni Trapattoni ima liberalniji pristup pa irski reprezentativci u svojoj bazi u Sopotu svaki dan po nekoliko sati provode sa svojim boljim polovicama. I irske wagsice veselile su se plasmanu na EP jednako kao i njihovi muškarci – i one se pokazuju na velikom natjecanju nakon deset godina pa je i red da budu zapažene. I stoga su smještene u hotelu samo nekoliko stotina metara udaljenom od Sheratona u kojemu su Irci.

Ovu "nježnu selekciju" predvodi supruga kapetana Robbieja Keanea, zanosni model, 28-godišnja Claudine Keane, koju je La Gazzetta dello Sport svrstala među četiri najljepše supruge na Euru. Claudine je u Sopotu s dvogodišnjim sinom Robbiejem, s majkom i još nekoliko rođaka...  

– Kada sam upoznala Robbieja, bila sam jedna od rijetkih djevojaka koja je bila u vezi s poznatim nogometašem. Oni tada nisu bili u modi, cure su se lijepile za dečke iz boy bendova – kaže Claudine Keane.  

Inače, iskustva otočnih reprezentacija sa ženama na turniru nisu sjajna. Eriksson im je 2006. godine na SP-u u Njemačkoj dopustio da budu u kampu Engleza u Baden Badenu pa se taj izlet pretvorio u modnu reviju, u kojoj su stilisti svakodnevno pratili kako se odijevaju supruge nogometaša, komentirali njihove frizure, modnu usklađenost s poznatim supružnicima.

Ispalo je loše za Engleze. Taj cirkus ih je destabilizirao pa im je koncentracija popustila kad je bilo najpotrebnije, protiv Portugala u četvrtfinalu, kada su ispali na jedanaesterce.

Trapattoni ne misli da će blizina žena loše djelovati na njegove igrače.

– Igrači su proveli pet tjedana na pripremama pa smatramo da im ne može naškoditi povremeno opuštanje uz obitelji. U to vrijeme mogu skrenuti misli s nogometa i napuniti baterije, ali istodobno ne smiju zaboraviti po što su došli u Poljsku. Ipak nas na ovakvoj smotri nije bilo deset godina – kazao je glasnogovornik Irskog nogometnog saveza.

Kod Trapattonija nema ni zabrane seksa prije utakmice s Hrvatima. On nikada nije upozorio igrače da se štede na tom polju sladostrašća, pa je zato toliko omiljen među igračima.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od nedjelje.

Komentara 3

Avatar targus
targus
12:42 10.06.2012.

ta apstinencija od sexa prije utakmica mi nikad nije bila jasna...pa kaj stvarno sex toliko utječe na igrače, da više ne znaju igrati?? Prije bi rekao da mogu biti nervozni jer se dugo nisu sexali, nego da im to remeti igru....??

DR
dragogera
13:32 10.06.2012.

trebali bi apstinirati dokle god su na turniru,kad se ne prazne muski hormon ulazi u krv,jednostavno receno ,kao da su na dopingu,al to moraju sami psiholoski prihvatit,jer ako to shvate kao kaznu onda moze biti kontraproduktivno.i ne utjece na tehnicke sposobnosti samo na tjelesne.

AN
Andreeejjj
13:39 10.06.2012.

Mnogi najbolji nogometaši su direktno iz kreveta išli na tekme i bili su najbolji. Zavisi od pojedinca, pa ne funkcioniramo svi jednako., zar ne? Neki jednostavno ne mogu bez žena i bolje to nego da konzumiraju supstance i alkohol. Bravo Trap!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije