Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONICA

Bilić vodi u utrci za trenera Portsmoutha

Slaven Bilić
Antonio Bronić
23.09.2009.
u 13:44

Bivši klub Nike Kranjčara, engleski Portsmouth, vrlo je loše započeo novu sezonu i nakon šest utakmica ima isto toliko poraza i prikovan je za posljednje mjesto Premiershipa.

Loša situacija u klubu navela je kladionice da se pozabave mogućim nasljednikom Paula Harta, koji očito neće još dugo sjediti na klupi mornara.

Prvi je favorit za trenera, prema kladionici SkyBet, trenutačni hrvatski izbornik Slaven Bilić za kojeg na uloženu jednu funtu možete dobiti pet. Najveći konkurent Biliću trebao bi biti bivši trener Newcastlea Graeme Souness za kojeg možete na jednu uloženu funtu dobiti 6,5 funti.

Ipak, teško je očekivati da bi Bilić prihvatio ponudu engleskoga premijerligaša pred ključne utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi sljedeće godine.

Uz njih izgledni kandidati su Alan Curbishley i Gordon Strachan.

Pravo malo bogatstvo onima koji se odluče kladiti na njih donijeli bi Gus Poyet, Harry Redknapp i Avram Grant, naravno, ukoliko budu izabrani.

Ključne riječi

Komentara 3

LO
loza
14:11 23.09.2009.

ljud božji vi ste nerealni. Bio članak da Bilić možda ostaje u igri za trenera repki a ja postavio pitanje zar nisu HSV, Valencija itd.. u igri a vi meni udarili 35 minusa. Evo sad ih udarite 135.

KR
krf
15:42 23.09.2009.

Bilić je promašio \"ceo fudbal\" protiv Engleza ali je i dalje naš najbolji trener. Kad on ode, bit će samo gore

Avatar Topgen
Topgen
16:53 23.09.2009.

Nije isto voditi repku i voditi klub. U vodjenju kluba , Bilic jos nista nije dokazao , sto ne znaci da ne bi bio uspjesan. Drugo , lovica je daleko, daleko veca u velikim klubovima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije