Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacije

Bilić prepušta Ladiću trojac Lovren - Rakitić - Kalinić

'Montpellier\'s Victor Caicedo Montano (L) challenges Lyon\'s Dejan Lovren during their French Ligue 1 soccer match at the Mosson stadium in Montpellier May 2, 2010. REUTERS/Pascal Parrot (FRANCE - Ta
'PASCAL PARROT'
03.05.2010.
u 15:25

Portal Goal.com uvrstio je Dejana Lovrena u najbolju momčad 35. kola francuskog prvenstva, čemu se poglavito vesele izbornici Slaven Bilić i Dražen Ladić.

Pred nama su, naime, reprezentativne akcije, najbolja vrsta iskoristit će kraj svibnja za tri prijateljske utakmice. A mlada hrvatska selekcija igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv Slovačke u Varaždinu (19. svibnja), pa je stoga logično da će Bilić prepustiti Ladiću trojac Lovren - Kalinić - Rakitić.

Prvu utakmicu, s Austrijom u Klagenfurtu 19. svibnja, reprezentacija će igrati bez spomenutih igrača. Potom će Bilić iz mlade vrste povući taj trojac, te Badelja, Barbarića i Vidu, koji su proljetnim igrama zaslužili da ih se provjeri.

Hrvatska će još igrati s Walesom (Osijek, 23. svibnja) i Estonijom (Tallinn, 26. svibnja). Svibanjsko druženje propustit će Olić i Pranjić (finale Lige prvaka), te ozlijeđeni Kranjčar i vjerojatno Ćorluka. (pj)

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:02 04.05.2010.

S obzirom da sam navodno glup ne mogu se sjetiti igraju li Lovren - Rakitić - Kalinić na SP 2010 ili ne ?

OB
-obrisani-
16:54 03.05.2010.

Bez trojice Lovren - Rakitić - Kalinić če lockasti težko do finala u Južnoj Africi.. Riječ je o prvenstvu Pretorije koje se igra na cesti vanjka stadiona da nebi neko to mješao sa World Cup takmičenjem..

KF
kristijan.f
19:57 03.05.2010.

Janez glup si ko k....c a da toga nisi ni svijestan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije