Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Bilić

Bilić: Neefikasnost nije Olićev problem nego Bayernov

Slaven Bilić (1)
Željko Lukunić/Pixsell
07.10.2010.
u 11:50

Izbornik Slaven Bilić ima dosta informacija o reprezentaciji Izraela...

– Pratimo ga svakodnevno, imam ljude koji mi govore što se događa kod njih. Benayoun je najbolji izraelski igrač, ali kad nema najboljeg ostali su još motiviraniji, dodatno se trude i pritisnu.

Zabrinjava li vas neefikasnost naših napadača?

– Olićeva neefikasnost nije njegov nego Bayernov problem, jer ne zabijaju ni Klose i Gomez! Statistika, istina, upozorava, bilo bi bolje da su došli ovdje sa pet-šest golova postignutih u klubovima, samopouzdanje bi im bilo veće. Ali, ne sumnjam u naše napadače, vjerujem da će na stadionu Ramat Gan biti na željenoj razini, dakle efikasni – nada se izbornik Slaven Bilić.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
saksofon
14:03 07.10.2010.

Mnogo naših igrača su članovi velikih evropskih klubovima, koji su ih kupili za relativno male novce , a okruženi su \"zvijezdama\" koje im nisu do koljena! U tim uvjetima naši dečki moraju dati i više od onoga što mogu da bi dobili petnajstak minuta za igru i u tih petnaest minuta moraju biti igrači odluke! Tako je sa Olom i svim drugim našim igračima! Repka im je jedino mjesto gdje su nezamjenjivi i tu moraju dati maksimum! Za Olu nema frke! On je veliki borac i ne pada lako u depresiju! Uz dobrog Darija, Luku i ostalih, Ola bi mogao, bez obzira na rezultate u Njemačkoj, biti igrač odluke u Izraelu! Svim napadačima želim dobru igru iz koje će se efikasnost dići na razinu koju svi isčekujemo!

ZO
Zonasumraka39
14:22 07.10.2010.

Odavno više ne vjerujem Biliću,stručnom stožeru i njihovoj taktici...,neiskustvo je izašlo na vidjelo nakon odlaska lidera reprezentacije Nike Kovača....,on je zapravo i vukao sve konce u kvalifikacijama za EURO 2008....,očito je on Biliću davao savjete kako postaviti taktiku....

VE
Velikogoričan56
19:55 07.10.2010.

saksofon Na kojeg Darija mislis? Srna ne moze igrati protiv Izraela zbog dva zuta kartona Nosioci nase igre moraju biti Modric, Rakitic i Kranjcar, ako oni zakazu nece biti dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije