Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li kraj krizi?

Bilić je konačno odahnuo i otkrio što mu hitno treba: 'Bili smo pod velikim pritiskom'

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.04.2017.
u 11:06

- Slavio sam s igračima jer su cijelo vrijeme bili uz mene - otkrio je Bilić.

West Ham je u čvrstoj utakmici s malo prilika pobijedio Swanseaja (1:0) te prekinuo niz od pet poraza. Pobjeda je tim veća jer su labudovi izravni konkurenti čekićarima u borbi za ostanak.

Za slavlje je pogodio Kouyate u 44. minuti lijepim golom sa 20 metara i tako spsio Slavena Bilića kojem su engleski mediji predviđali otkaz u slučaju neuspjeha.

- Pokazali smo momčadski duh i to je presudilo. Bili smo čvrsti i opasni, a trebali smo postići još koji gol - kazao je hrvatski stručnjak i dodao:

- Bili smo pod velikim pritiskom. Ne toliko ja koliko igrači jer morali su igrati pred 60.000 gledatelja. Srećom, navijači su to prepoznali i pomogli nam. Sad smo izvan opasne zone i hitno nam trebaju još četiri boda kako bismo tu i ostali.

Otkrio je i da je slavio sa svojim igračima nakon trijumfa.

- Da, slavio sam s igračima jer su cijelo vrijeme bili uz mene - zaključio je Bilić.

>>West Ham konačno pobijedio, a Slaven Bilić sačuvao posao!

>>Bilić: Moramo biti realni - slijedi nam borba za opstanak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije