Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik na Radio Dalmaciji

Bilić: Dinamo će na proljeće izgubiti pet bodova prednosti

bilic (1)
Marko Prpić/PIXSELL
24.02.2011.
u 18:29

- Ljuti me kada se nakon deset kola počnije govoriti kako je prvenstvo gotovo. Mislim da će Dinamo u proljetnom dijelu izgubiti pet bodova prednosti - rekao je izbornik Slaven Bilić na gostovanju u emisiji Štoperica Radio Dalmacije

- U reprezentaciji smo apsolutno koncentrirani samo na utakmice. Naš je posao na terenu i pokušavamo da nas ništa sa strane ne dira - obrazložio je Bilić trenutačna događanja u HNS-u te dodao da to ni malo neće utjecati na igrače.

- Gruziju shvaćamo vrlo ozbiljno. Maksimalno smo se mobilizirali zbog težine gostovanja i protivnika, a zbog malog broja utakmica nemaš pravo na kiks. Ne treba bježati od uloge favorita. Mi smo bliže pobjedi - istaknuo je Bilić.

Izbornik je još jednom ponovio da reprezentacija u svaku utakmicu ulazi maksimalno ozbiljno. Tako će biti i u utakmici protiv Gruzije 26. ožujka.

- Ćorluka će biti spreman već za uzvrat Tottenhama i Milana 9. ožujka, a do Gruzije će biti u top stanju. Drugi momci popravili su svoj status u klubovima gdje nisu igrali. Sada sam zadovoljan i mislim da ćemo Gruziju dočekati potpuno spremni.

Slaven Bilić osvrnuo se i na skandal koji je zakuhala praška Sparta kada "zbog ozljede" na reprezentativno okupljanje nije pustio Manuela Pamića.

- On mi je plakao na telefon i htio je doći bez obzira na ozljedu i ja sam taj koji mu je rekao 'Ako si ozlijeđen, nemoj dolaziti'. Slučaj je prenapuhan i za njega je zaslužna Sparta. Dao bih ruku u vatru da Pamić tu ništa nije kriv. To neće imati utjecaja na njegov status u reprezentaciji - podvukao je izbornik Bilić.

Komentara 1

Avatar džon vejn
džon vejn
20:06 24.02.2011.

Slaven i Aljoša - ˝NEKAD BILI TIĆI DANAS MARKOVIĆI˝ PRODANE DUŠE!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije