Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJE NADE
Povratak na članak

Bili blizu reprezentacije, a onda 'nestali': Znate li gdje su danas Vukušić, Tadić, Čale, Jertec...

Pogledajmo gdje ovih dana nastupaju igrači koji su kroz mlađe reprezentativne selekcije mnogo obećavali...

Komentari 7

MA
Majur
10:11 03.03.2015.

Pitanje je koliko su ti dečki stvarno obećavali, a koliko ste Vi novinari obećavali da bi imali šta pisati.....

VL
JA
jadre
15:04 04.03.2015.

Dok je jučer bio u službenom posjetu na Rabu predsjednik Vlade Zoran Milanović susreo se i s lokalnom djecom kojima je postavio zanimljivo pitanje, a sve je snimila kamera RTL-a: - Za koga navijate, Dinamo, Rijeku? - pitao je Milanović.ić. - Za Hajduk, za Hajduk! - složno su odgovorila djeca.

VL
stipe štef kafka
17:00 03.03.2015.

pa što fali,obećavaju svi,teško je ispuniti nerealna očekivanja,konkurencija je strašna kako po klubovima tako i u reprezentacijama svi bi rezultate preko noći,ove mladiće koje ste pobrojali igraj u boljim uvjetima nego što su kod nas,a vjerujem i većina klubova bolje stoji nego naši.neki od njih još uvijek mogu isplivati u prvi plan uz uporanost i malo sreće.

VL
US
uslomitoukrv
13:23 03.03.2015.

Ivicu Vrdoljaka bi trebao pozvati, sad kad nema Vukojevića. To jest najbolji zadnji vezni... stalno igra, kapetan Legije Varsava, pravi borac, daje sve od sebe u svakoj utakmici....

VL
LO
losss
11:37 03.03.2015.

Jedini od ovih je obećava Tičinović

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.