Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER MENAGER

Bild: Vranješ je super-menadžer

Jurica Vranješ
Goran Stanzl
24.09.2009.
u 08:57

Više od 95.000 ljudi zaigralo je Bildovu igru Super Menager u kojoj, uz početnih osam eura naknade i prijavu svoje momčadi mogu zaraditi do 100.000 eura.

Budžet za kreiranje momčadi od 18 nogometaša (dva vratara, 16 igrača) iznosi 100 milijuna eura te unutar njega prijavljeni moraju sastaviti momčad sukladno ponuđenim vrijednostima pojedinih nogometaša.

Njemački se dnevnik sada posebno osvrnuo na jednog od natjecatelja - Juricu Vranješa (29), Werderova zapostavljenog hrvatskog nogometaša sredine reda.

U svojem je bundesligašu Vranješ zapostavljen, no sjajno mu ide strategija pa je hrvatski veznjak u odnosu na prošli tjedan ostvario napredak s četrnaestog na ukupno deveto mjesto poretka u velikoj konkurenciji.

Novčani iznos osvojit će prvoplasirana trojica, a u slučaju da se nađe među njima Vranješ je obećao “donirati novac bolesnoj djeci”, piše Bild.

- Nije mi do pobjede, već samo do zabave. I kod kuće rado igram Playstation i igru Football Manager - otkriva Vranješ u čijoj se momčadi nalaze i neki suigrači, poput Özila, Nalda i Wiesea.

Na upit zašto i sebe nije uvrstio u nju, Vranješ je duhovito, ali i iskreno dobacio:

- Tada bih dobivao negativne bodove.

Vranješova momčad:

vratari: Wiese (zamjena: Lenz)

obrana: Beck, Šimunić, Naldo, Aogo (zamjena: Badstuber, Schmelzer)

vezni igrači: Salihović, Misimović, Ze Roberto, Özil (zamjena: Banović, Dum)

napadači: Kuranyi, Grafite (zamjena: Neuville, Hashemian).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije