Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Istanbulu

Bijesni navijači Fenerbahçea uoči dvoboja s Dinamom izašli na ulice

Navijači Fenerbahçea
Foto: Screenshot
1/5
29.11.2018.
u 10:53

Fenerbahçe je u ovome trenutku udaljen samo četiri boda od posljednjeplasiranog Rizespora

Teško se ovih dana živi u Fenerbahçeu. Klub je u nedjelju pretrpio 2:1 poraz na gostovanju kod Trabzonspora, pa potonuo na petnaesto mjesto uz samo 13 bodova iz isto toliko odigranih utakmica.

Drugim riječima, Fenerbahçe je u ovome trenutku samo četiri boda udaljen od posljednjeplasiranog Rizespora, što je zgrožene navijače natjeralo da u srijedu po hladnom i kišovitom izađu na ulice.

Naime, navijači Fenera su nedavno na društvenim mrežama pokrenuli akciju "vratimo Ersuna Yanala", kojom žele prisiliti upravu da na klupu ponovo postavi čovjeka koji je u proljeće 2014. godine tom istanbulskom klubu donio zadnji naslov prvaka Turske.

Yanal se s klubom rastao u kolovozu 2014. nakon nesuglasica s upravom, a navijači Fenerbahçea i danas vjeruju da su čelnici kluba prema njemu ispali nepravedni.

Hoće li navijači uspjeti u svom naumu, vidjet ćemo, ali trenutačna atmosfera oko kluba definitivno ide na ruku Dinamu, koji će večeras u Istanbulu tražiti način kako da potvrdi osvajanje skupine Europske lige.

Tursku momčad trenutačno vodi Erwin Koeman, koji je prije mjesec dana postavljen kao privremeni strateg nakon što je otpušten Phillip Cocu. 

 

Komentara 2

SE
senior
13:17 29.11.2018.

Kod ovih isto kao i u Split u Hajduku,, radi se po sistemu j. lud zbunjenog.

Avatar Olujni
Olujni
08:18 30.11.2018.

Uvijek se pitam kako ljudsko bice moze oboljeti od zivotinjske bolesti bijesnila?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije