Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Bijeloj klupi najbliži Ivan Katalinić, ali tek od sljedeće sezone

'16.04.2011., Osijek - 1. HNL, 25. kolo, NK Osijek - RNK Split.trener Ivica Katalinic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
17.04.2011.
u 19:23

Razmislit ćemo dobro, nećemo odlučiti na brzinu, kaže predsjednik Josip Grbić koji traži dugoročno rješenje.

Prije samo nekoliko mjeseci u Splitu su bili tretirani poput najvećih svjetskih zvijezda. Hajdukovi igrači igrali su u Europskoj ligi i bili junaci, a samo nekoliko mjeseci kasnije s tribina uvrede i prijetnje: "Dobit ćete batine".

U stotoj godini kluba s Poljuda pamtit će se samo proslava... Goran Vučević nije uspio napraviti ništa i njegov rastanak s klubom nakon poraza protiv Karlovca bio je logičan.

Turbulencije oko kluba te klupski upravitelji bez vizije i potencijala također su doprinijeli ozračju u kojem Dinamo ima 13 bodova prednosti. Zabrinjava što je svaki igrač pao pojedinačno, a Vučević nije uspio stvoriti momčad. Kemija trenera s igračima očito nije ni postojala.

Na Poljudu se mogu posvetiti slaganju momčadi i stožera za sljedeću sezonu. Prema najavama na klupu bi mogao Ivan Katalinić, a privremeno rješenje mogao bi biti Ivica Matković, šef Hajdukove škole. Danas će trening voditi Saša Glavaš, Vučevićev pomoćnik...

– Moj je najvažniji cilj sa Splitom izboriti Europu, a sve nakon toga je neizvjesno – poručio je Katalinić.

A predsjednik Grbić kaže:

– Razmislit ćemo dobro, nećemo odlučiti na brzinu. U sljedećih dan-dva izabrat ćemo novog trenera, a ja bih želio da to bude dugoročno rješenje.

Komentara 1

BZ
Branko Zajec
17:48 18.04.2011.

Do odluke da preuzme \"Split\", Katalinić je šetao gradom, bez posla i sada, kada je ponovno dokazao da je dobar trener, ovi iz Hajduka, opet bi htjeli suradnju. Nevjerojatno je, koliko je to ne organiziran klub. Ne ćudi kada u sferama kluba i sporta, odlučuje ona sirovina Kerum, koja svoju nekulturu pokazuje svaki dan. Dok on i slični pronalaze svoje mjesto u klubu, Hajduk će biti provincija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije