Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strinić sve bliži dnipru

Bijeli: Zvat ćemo Križanca, a on bi mogao dovesti Rossinu

\'turska .... 04.02.3009.... ivica krizanac ...  snimio ozren marsic\'
Ozren Maršić
21.01.2011.
u 18:41

Omaleni Talijan nije u ozbiljnim planovima Zenitova trenera Spallettija, ali je prilično skup igrač

Vodstvo Hajduka nije otputovalo u Lisabon na pregovore s Benficom. Grbić i društvo odlučili su obaviti važnije poslove, kao što su odlasci i dolasci igrača.

Odluka do srijede

Poljud je smislio "pakleni" plan. Sve će snage, nakon što je propao Strinićev odlazak u Sampdoriju, uprijeti da ga prodaju u ukrajinski Dnipro. Ukrajinci bi platili 4 milijuna eura i taj je transfer sve bliži.

Od tog novca Hajduk bi se pojačao, a u prvi plan je ponovo izbio Ivica Križanac. Hajduk će mu u idućih nekoliko dana ponuditi bijeli dres, a plan bijelih je da Križanac pokuša nagovoriti svog suigrača iz Zenita, ofenzivnog veznjaka Alessandra Rossinu, da dođe u Split.

– Do utorka ili srijede odlučit ću što dalje s karijerom – kazao je Križanac.

Ideja o Rossini, koji je oduševio u Hajdukovoj utakmici sa Zenitom, u glavama bijelih čelnika mota se već duže vrijeme, o njemu je govorio i jedan od članova Nadzornog odbora. No, problem je što Rossina ima još dvije i pol godine ugovor sa Zenitom, a olakšavajuće je što nije u ozbiljnim kombinacijama trenera Luciana Spallettija. Omaleni 26-godišnji Talijan je skup, traži više od milijun eura po sezoni, ali u pregovorima s njim Hajduk bi mogao imati dobar adut - Ivicu Križanca.

Sve je to još u povojima, ideja postoji, a za njezino ostvarenje potrebni su dobra volja, poslovnost i malo rizika.

Komentara 6

LU
luanti
19:09 21.01.2011.

Ma koje su to gluposti prodaju Ibričića nema se novaca a sad bi doveli igraća koji je pod ugovorom i košta ko suho zlato e moji novinari kad lažete lažite onda u okvirima mogučnosti jednog kluba

MA
Mamlaz
19:52 21.01.2011.

Iskreno, ne bi me čudilo da je to istina. Ovdje se ne troši racionalno. Morales 2 milje eura, samo da podsjetim.

VA
vatreni11
20:20 21.01.2011.

Prije par dana su rekli kako im Križanac ne treba a sad odjednom će ga zvati i još tog Rossinu. Ne znam malo mi to prenapuhano, daj bože. Naprid bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije