Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Bijeli u Zaprešiću nisu primili pogodak dugih sedam godina

'02.04.2010., Zagreb - Nogometna utakmica 1. HNL, 23. kolo, Inter Zapresic - Medjimurje. Borimir Perkovic Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
27.04.2012.
u 11:00

U posljednjih pet utakmica Hajduk je u Zaprešiću postigao petnaest pogodaka, a njegovi vratari nisu svladani

Borimir Perković, novi trener Intera, pokušat će danas u igri protiv splitskog Hajduka ono što nije uspjelo ni jednom treneru Zaprešićana.

– Znam za podatak da u dosadašnjih 15 utakmica na svom stadionu nijednom nismo pobijedili Hajduk. Opet, tradicije postoje da se ruše. Napravit ćemo sve da danas pobijedimo jer drugog izbora jednostavno nemamo – rekao je Borimir Perković.

Trener Intera kao igrač jednom je igrao protiv Hajduka u Zaprešiću. Bilo je to 1992. godine, a utakmica je završena 0:0.

– Kao trener Intera, dvaput sam vodio momčad protiv Hajduka na domaćem travnjaku i oba smo puta izgubili – rekao je Perković.

Bilo je 0:4 i 0:3. Poražavajući je i podatak da Inter nije sedam godina postigao ni jedan pogodak na svom stadionu u susretima s Hajdukom. U posljednjih pet utakmica omjer postignutih i primljenih pogodaka je 0:15.

– Svi ti brojevi ružno zvuče, ali danas moramo osvojiti tri boda želimo li ostati u ligi – istaknuo je Perković.

Zbog ozljeda u sastavu neće biti pričuvnog vratara Ivana Jurića, stopera Gorana Todorčeva te napadača Filipa Jazvića. U odnosu na utakmicu protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, u momčad se vraća iskusni Bernard Gulić koji će zauzeti svoje mjesto u zadnjem redu zaprešićke momčadi.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:33 27.04.2012.

Bez obzira što bih volio da Hajduk izbaci jedan Mamićev satelit iz lige, ovdje je jedinica sigurna oklada.

LI
list68
16:16 27.04.2012.

I ja kažem, ko danas ne može pobijediti Hajduka, taj neka se ostavi nogometa. Niti igrača, niti trenera, niti novaca, nema tu ništa od nogometa, no strašno je što izlaza nema na vidiku. Ali s Hajdukom se rađa, i s Hajdukom se umire, alternative nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije