Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Bijeli slažu momčad: Hajduk dovodi najboljeg strijelca Slavena

Marko Ivanovski
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
05.06.2018.
u 17:47

Zadnje dvije sezone igrao je za Slaven, te je bio njihov najbolji strijelac s 27 golova

Slavenov napadač Mirko Ivanovski (28) blizu je potpisa za Hajduk. Makedonac je u Splitu na liječničkom pregledu i prođe li sve u redu potpisat će ugovor na godinu dana koji može biti produžen za još dvije sezone. Ivanovski na Poljud stiže kao slobodan igrač.

Zadnje dvije sezone igrao je za Slaven, te je bio njihov najbolji strijelac s 27 golova. Hajdukov trener Željko Kopić nakon Almeidina odlaska može računati na Futacsa, Saida, Kovačevića i Šegu, ali ne zna tko će od njih ostati na Poljudu.

Marko Ivanovski
1/5

Ivanovski je igrao za poljsku Arku, rumunjske Astru i Cluj, mađarski Videoton te za turski drugoligaš Boluspor. Iz Turske je stigao u Slaven. Za makedonsku reprezentaciju je do 2015. igrao 27 utakmica.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Zoranom Mamićem

Komentara 4

KR
kruti217
18:24 05.06.2018.

bit će dobar. . . .za TREĆE mjesto,ihihihihi

DU
Deleted user
22:07 05.06.2018.

hehehehe

Avatar zagorac2
zagorac2
02:05 06.06.2018.

mora da je veliki igrac jer ipak je uspio u Turskoj igrat za nekog drugoligasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije