Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIGHTSITE.HR

BiH borac optužuje Cro Copa: Nisam siguran da je čist!

Denis Stojnić
Fightsite.hr
07.01.2013.
u 11:04

– Za Mirka nisam siguran da je čist jer u UFC-u gubio borbe, a ondje moraš biti čist – tvrdi Stojnić

Bosansko-hercegovački mediji krajem 2012. godine raspisali su se o mogućnosti da se početkom ove godine u Sarajevu održi vrlo zanimljiva MMA borba između Mirka Filipovića i Denisa Stojnića, piše Fightsite.hr.

Borba još uvijek nije potvrđena, no najbolji MMA borac nama susjedne države nada se da će do tog okršaja zaista i doći, a u tom slučaju uvjeren je u svoju pobjedu.

– Ja odgovorno kažem da sam bolji i jači od Mirka. Tek sam se vratio iz Nizozemske gdje treniram s najboljim borcima i članovima Golden Gloryja. Skinuo sam šest kilograma i nastavljam jako trenirati, a ako dođe do borbe, Mirka ću pobijediti – rekao je Denis, a zatim našeg najboljeg borca praktički prozvao za doping.

– Što se tiče raznih priča koje kruže, ne želim ih ni komentirati. Ja sam čist jer čekam poziv i od UFC-a, a tamo se ne može proći kao u Japanu. Za Mirka nisam siguran da je čist jer je u UFC-u gubio borbe, a ondje moraš biti čist – dodao je Stojnić u razgovoru za portal borba.ba, a potpuno je jasno da na neki način optužuje Mirka Filipovića da ne bi prošao dopinški test u određenim slučajevima.

– Mirka smatram jednim od najboljih boraca na Balkanu, ali mislim da je vrijeme da ga skinem s vrha top liste, a to ću i učiniti ako dođe do borbe – dodao je Denis.

Ključne riječi

Komentara 39

MA
makka76
11:29 07.01.2013.

hahahahaha toliko

OB
-obrisani-
11:35 07.01.2013.

denis stojnić....bošnjak hahahaa

Avatar El Indio
El Indio
16:04 07.01.2013.

Decko tebe ceka jos dug put i puno ringa da stignes Mirka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije