Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je suspendiran

Biciklist koji boluje od bulimije objavio jezovite fotografije svojih nogu

Janez Brajkovič
Foto: PA/Pixsell/Instagram/Janez Brajkovič
1/6
09.10.2019.
u 12:34

Na njegovim nogama vidljiv je svaki mišić što je šokiralo njegove prijatelje i fanove

Slovenski biciklist 35-godišnji Janez Brajkovič boluje od bulimije, poremećaja vezanog uz hranjenje koji je psihološkog podrijetla, a može imati strašne tjelesne posljedice.

Ovih je dana na svom Instagramu objavio fotografije svojih nogu koje nakon utrke izgledaju jezovito. Na njegovim nogama vidljiv je svaki mišić što je šokiralo njegove prijatelje i fanove.

Mnoge je zanimalo je li ga to boli... Kako bi izdržao napore u sportu kojim se bavi počeo je uzimati razne dodatke prehrani te je zbog toga bio suspendiran deset mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's only about not fucking it up now 💯

A post shared by Jani Brajkovic (@janibrajkovic) on

- Morao sam reći za bulimiju. Uzeo sam zamjenu za obrok jer sam samo to mogao zadržati u sebi. Plakao sam gotovo svaki dan prije vožnje. Bio sam očajan i depresivan - kaže Janez Brajkovič.

Šokantne fotografije objavio je nakon prve utrke poslije suspenzije. Na CRO Receu je osvojio 38. mjesto, a za pobjednikom Britancem Adamom Yatesom kasnio je 19 minuta i 27 sekundi.

Uz objavu fotografija svojih nogu Janez Brajkovič je napisao: 'Sada je samo važno da opet ne zaj..em'. Na svom Instagramu objavljuje motivacijske poruke u kojima ističe kako u životu nema odustajanja te kako se za sve dobro treba žestoko pomučiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still plenty of juice left after 7mJ of work.

A post shared by Jani Brajkovic (@janibrajkovic) on

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije