Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psovao suca

Bezobraznom Piqueu prijeti čak 12 utakmica suspenzije

Gerard Pique
Foto: Screenshot
1/2
18.08.2015.
u 08:42

- Večeras smo mi bili bolji, ali uteg iz prve utakmice bio je jak, pritisak je bio prevelik, ali i nedostajalo nam je malo sreće

Nogometaši Barcelone u uzvratnoj utakmici Superkupa protiv Athletica jučer su pokušali uloviti 0:4 iz prve utakmice, ali nisu bili ni blizu, završilo je 1:1.

A posao im je otežao i suigrač Gerard Pique koji je pri vodstvu svoje momčadi napravio veliku glupost. Zbog jedne situacije u kojoj je tražio zaleđe, žestoko se obrušio na pomoćnog suca. Unosio mu se u lice, vrijeđao ga, psovao, spominjao mu majku...

To je vidio glavni sudac i odmah ga je isključio, a španjolski mediji pišu da bi mogao dobiti gadnu kaznu. Sigurno je da će propustiti prvo kolo prvenstva u kojem Barca gostuje upravo u Bilbau kod Athletica, ali mu prijeti čak 12 utakmica suspenzije. 

- Večeras smo mi bili bolji, ali uteg iz prve utakmice bio je jak, pritisak je bio prevelik, ali i nedostajalo nam je malo sreće. Šteta, da smo zabili u prvih 20 minuta, tko zna kako bi to završilo. Piqueov crveni stvari je učinio nemogućima, rekao je nakon susreta Iniesta.

>>Athletic Bilbao pobijedio Barcelonu 5:1 i osvojio španjolski Superkup!

Komentara 4

Avatar Abcda
Abcda
10:46 18.08.2015.

Gledao sam tekmu. Bilbao bolji u kolektivnoj igri , vidi se da bi jedan za drugoga poginuli ( svi su Baski , jer ako nisi, ne mozes igrati za njih ). Drugo , Messi nije bio ni sjena onog pravog Messija. Nesto se s njim dogadja.

UN
unbekant
08:56 18.08.2015.

Barcelona nikad jadnija.....................................

DU
Deleted user
12:32 18.08.2015.

Naučili su da im se sudi sve šta zamisle pa tako i da mogu vrijeđati suce kad god požele..obični glumci i simulanti..odrapit mu drastičnu kaznu pa nek se češu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije