Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan predstavnik

Bez znanja Hajduka nudio igrače Juventusu!?

Maloča i Tudor
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2014.
u 11:05

– Znam za taj slučaj, ali o tome morate razgovarati s predsjednikom Brbićem. To je zaista nevjerojatno

Za nedavnog boravka u Italiji, kada su pregovarali o prodaji Marija Pašalića, Marin Brbić i Goran Vučević sastali su se i s izaslanstvom Juventusa. Ne zbog Pašalića, već zbog uske suradnje s torinskim klubom. Praktički je dogovorena suradnja Juventusa i Hajduka, tome je pripomogla i to što Igor Tudor u Staroj dami ima izniman ugled. Naravno, tek će vrijeme pokazati kako će to ići, jer Hajduk ima ugovor o suradnji s brazilskim Fluminenseom koji nikada nije zaživio. Ne tako davno slušali smo priču o razmjeni igrača i trenera, pa ništa od toga. Usto, Hajduk će i u razgovore s Barcelonom. Na sastanku profesionalnih klubova koji se treba održati u ožujku sastat će se Goran Vučević i sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta. Taj je sastanak dogovoren, održat će se, kako se to politički kaže, na marginama skupa klubova.

Na posjetnici broj kluba

O Juventusu i Hajduku kruži zanimljiva priča, toliko svojstvena našoj nogometnoj svakodnevici. Naime, Tudora su nedavno nazvali iz Juventusa:

– Neki gospodin nam uime Hajduka nudi igrače, znate li što o tome?

Naravno, Hajdukov trener bio je šokiran, valjda bi znao da se neki Hajdukov igrač prodaje u Juventus.

Kasnije su u Poljudu otkrili da izvjesni Boban Simić, menadžer licenciran u Srbiji, nudi klubovima Hajdukove igrače. Otkrili su da u Simićevu mailu stoji “hajduk-split”, a na njegovoj posjetnici i broj Hajdukova telefaksa.

– Znam za taj slučaj, ali o tome morate razgovarati s predsjednikom Brbićem. To je zaista nevjerojatno – rekao nam je Vučević.

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Kada su saznali za cijelu priču, u Hajduku su krenuli u potragu za Simićem i na nekim web stranicama te na listi njegovih igrača pronašli Marija Maloču, Marija Pašalića i Lovru Kalinića.

– Riješili smo taj slučaj, čuo sam se s njim i više se neće predstavljati kao Hajdukov menadžer – kazao je Brbić.

Pašalića slao u Porto

Simić je ipak imao posla s Hajdukom. Još u prosincu 2012. na seminaru u Londonu za sportske direktore i manadžere Simić je predstavljao Hajduk. Naime, na taj skup trebao je otići tadašnji sportski direktor Sergije Krešić, ali tek se uhodavao u posao, pa je vodstvo bijelih trodnevnu punomoć dalo Simiću.

– Potpisao sam mu tada punomoć da nas predstavlja, ali to nije značilo da može raditi to što je radio – zaključio je Brbić.

Kontaktirali smo i s Bobanom Simićem, koji nam je rekao nešto sasvim drugo:

– Nije istina da sam radio bez znanja Hajduka. Imao sam punomoć za taj skup u Londonu, ali i punomoć Hajduka za pregovore o transferu Marija Pašalića u Porto i Hoffenheim. Imao sam i punomoć za transfer Malokua u Monaco. Ništa nije rađeno bez znanja gospodina Brbića i gospođe Ramljak.

>> Hajduk predstavio Zvonimira Milića i Arlinda Bashu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar jure23
jure23
11:19 12.02.2014.

ljudi moji danas vam nude hajdugove igrače u svakom trgovačkom centru, trenutno je akcija kupiš dva trećeg dobiješ gratis!!

LI
Lisabon
11:18 12.02.2014.

Sta ceka NAS HAJDUK.Dali je drug Simic potpisao KODEKS?Sta ce biti s agencijom za zastitu trgovinskih interesa?Bravo za Brbica.To ce prof Baltazar podrzati,a sigurno i ministarstvo znanosti i sporta.Pa zemo mu je menadjer hajduka.

Avatar jure23
jure23
11:20 12.02.2014.

ha, ha evo dokaza na moju tvrdnju da su hajdug i zvezda bratski povezani, drug simić, severina, mali aca, nebi me iznenadilo da uskoro sevkin milan kupi hajdug..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije